Anne Sütü ve Formül Mama Reddi

79 görüntüleme
S

Simge B. D.

28 Aralık 2025 18:12
Merhaba, kızım 10.5 aylık (45hafta) yaklaşık 10 gündür meme emmeyi reddediyor. Ara ara teklif ediyorum özellikle uykudayken ama maalesef ağlayarak kafasını çeviriyor. Sağıp veriyorum sütümü çoğu zaman onu da içmiyor. Formül mama veriyorum onu da içmiyor. Sadece katı gıda ve su ne yapmalıyım? Emziremediğim için çok üzgünüm, memeye geri döner mi?
G

Gamze ..

28 Aralık 2025 19:35
Merhaba 16. Ayına girecek bebeğim ilk günden beri meme reddi vardı . 14 ay sağımla besledim emziren her anneyi görünce ağladım kendimi yetersiz hissettim zamanımı tamamen sağıma ayırdım bebeğim hep babasıyla vakit geçirdi oyunlar oynadı. Çünkü sağım enteresan bi olay atlasan sütün azalıyor . Sonra ağladığında oynamak istediğinde babasına koştu hep bu bende daha çok vicdan azabı çekmeme neden oldu. Keşke dedim anne sütü alsın diye uğraşacağım kadar onunla vakit geçirseydim. Yani demem o ki evet mucize bir besin ama çocuğun ihtiyacı olan tek şey değil günlerinizi de zehir etmeyin içinizi rahat tutun bence bi emzirme danışmanlığı da alın gerçekten çok çok faydası oluyor süt arttırımı için destek almıştım .
S

Simge B. D.

28 Aralık 2025 19:48
Evet gerçekten çok yorucu ıiş yerinde evde sürekli sağım hali, ben sağayım da o yeterki içsin diyorum ama haklısınız onun anne ile geçirdiği vakti de kıymetli. Emzirme danışmanına yazmıştım danışmanlık almak için ama bu aylarda meme reddi zor düzelir dedi.
G

Gamze ..

28 Aralık 2025 19:53
İnşallah zor da olsa zdüzelir istediğiniz zamanda güzelce sonlandırırsınız emzirmeyi 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir