Anne Sütü mü Mama mı

110 görüntüleme
Ş

Şeyma

12 Şubat 2026 21:32
Hazırda anne sütüm var ama bebeğimin kilosu düşük anne sütü mü vermeliyim yoksa sırf kilo alsın diye mama mı başlamalıyım 4 aylık 6 kilo
C

Cennet ..

12 Şubat 2026 21:35
Bebeğinizin doğum kilosu kaç o çok etkili oluyor. Tabiki anne sütü varsa ilk seçenek o olur fakat yinede bir doktor önerisi alsanız iyi olur 🌼
Ş

Şeyma

12 Şubat 2026 21:39
3500 du doktor mama ver dedi ama sütümün olmadığını düşünüyor o yüzden,ben emzirmeye çalışıyordum silikon uç kullandım kusma ishal vs yaşadık şimdi meme reddi yapıyor biberonla veriyorum sütüm yeterli ama acaba kilo mu aldırmıyor
P

Pınar K.

12 Şubat 2026 22:09
bende en başlarda aynı şeyleri yaşadım önce emziriyordum ardından da sağdığım sütümü biberonla içiriyordum zamanla güçlendikçe kendisi memeden ihtiyacı olanı almaya başladı kilosu düzeldi sütüm kilo aldırmıyor diye düşünmeyin öyle bir şey yok sürekli emzirin her ağlamasında her şekilde teklif edin zor süreç yorulcaksonız ama geçecek
E

Elif G. A. Ö.

12 Şubat 2026 22:42
Size emzirme danışmanlığı almanızı tavsiye ederim, emziren anne, yasemin hanımdan ben çok faydalandım. İnstagramda bulabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir