Anne Sütü Az Mama Almiyor

83 görüntüleme
M

Müjde B. A.

12 Nisan 2026 17:15
33+6haftalik doğum kilosu 1780 şuan 7aylik 8kilo civarı kız bebek anne sütü az yetmiyor hangi mamayı denediysem almadı ne yapabilirim
.

.....

12 Nisan 2026 17:21
Gece uykuda mama vermeyi denediniz mi
Aysel Ş.

Aysel Ş.

12 Nisan 2026 21:19
Benimde oğlum 34 haftalık prematüre şuan 6 aylık mama almıyor anne sütü zaten hiç emmedi full mama ile beslendi ek gıdaya [5.ci](5.ci) ayda başladık mamayı istemiyor artık ek gıdayı 3 öğüne çıkardım o yüzden mama gece sorun oluyor uyanıyor çünkü doktora sordum keçi sütü verebilir miyim diye deniye bilirsin dedi bana siz ne yapacaksınız bilmiyorum ama
.

.....

13 Nisan 2026 00:22

Aysel Şahin

Benimde oğlum 34 haftalık prematüre şuan 6 aylık mama almıyor anne sütü zaten hiç emmedi full mama ile beslendi ek gıdaya [5.ci](5.ci) ayda başladık mamayı istemiyor artık ek gıdayı 3 öğüne çıkardım o yüzden mama gece sorun oluyor uyanıyor çünkü doktora sordum keçi sütü verebilir miyim diye deniye bilirsin dedi bana siz ne yapacaksınız bilmiyorum ama

Bende 5 aylıkken ek gıdaya başladım ilk kabak havuç falan verdim göbeği gögüsüne dogru kırmızı kırmızı lekeler oluştu onlar alerjimi yaptı dedim ya bıraktım ek gıdaya maama veriyorum tekrar sizde oldu mu böyle birşey
M

Müjde B. A.

13 Nisan 2026 05:22

.....

Gece uykuda mama vermeyi denediniz mi

Gece denemedim gündüz almıyor diye
M

Müjde B. A.

13 Nisan 2026 05:25

Aysel Şahin

Ek gıdaya yeni yeni başladık biz doktorumuz biraz geç başlamamizi istedi mesafeli şuan onlarada bakalım atlaticaz herhalde ama mama almaması onu napcam bilmiyorum
.

.....

13 Nisan 2026 06:07

Müjde Bilgen Aydoğan

Gece denemedim gündüz almıyor diye

Gece rüyA beslemesi deneyin istrrseniz onu uyandırmadan mamayı vereceksiniz genelde rüya beslemesinde bebeklrr yer
Aysel Ş.

Aysel Ş.

13 Nisan 2026 10:18
Hayır olmadı aslında kabak havuç alerji oranı çok düşük sebzeler neden öyle oldu acaba
.

.....

13 Nisan 2026 11:33

Aysel Şahin

Hayır olmadı aslında kabak havuç alerji oranı çok düşük sebzeler neden öyle oldu acaba

Vucudu şuan çok kötü kremler sürüyorum geçmiyor
Aysel Ş.

Aysel Ş.

13 Nisan 2026 11:55
Geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir