Anne Sütü Alan Bebek

187 görüntüleme
B

Büşra K. ..

24 Ekim 2025 00:32
Arkadaşlar iyi geceler bebeğim sadece anne sütü alıyor kakası günde 1 kere oluyor çok nadir 2 kere yapıyor sarı köpüklü hafif cıvık bir de dolu dolu olmuyor kakası yani bezi doldurmuyor normal mi sizce
Emel C.

Emel C.

24 Ekim 2025 00:34
Merhaba benim bebegimde 5 aylik olana kadargunde 1 kere yapiyordu ve bazen köpüklü oluyordu ben mamayla besledim bir fark oluyor mu bilmiyorum ama bu normal diye biliyorum
B

Büşra K. ..

24 Ekim 2025 00:35
İlk çocuğum anne sütü ve mama içiyordu onun kakası daha çok oluyordu da kafama takıldı o yüzden teşekkür ederim Emel Hanım
G

Gülnaz K. V.

24 Ekim 2025 01:39
Doktora sormuştum 2-3 günde bir de kaka yapabilirler sıkıntı olmaz olabilir demişti. Ben hem mama hem süt veriyorum günde bir kere yapıyor rahatlıyor
B

Burcu B. Ö.

24 Ekim 2025 01:46
Bebeğim üç buçuk aylık bir hafta hiç kaka yapmadı şimdi günde bi kereye düştü doktor normal dedi anne sütü emilimi kolay olduğu için her günkaka yapmasa bile olur dedi
B

Büşra K. ..

24 Ekim 2025 03:04
Teşekkür ederim herkese
A

Ayşegül Ü.

24 Ekim 2025 06:34
Benim bebeğim de 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor,bi keresinde 8 gün yapmadı, 5 gün yapmadı, şu anda da 3-4 güne bir yapıyor
B

Büşra K. ..

24 Ekim 2025 09:20
Teşekkür ederim herkese
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir