Anne Sağlığı

113 görüntüleme
Özlem

Özlem

31 Ocak 2026 00:39
6 aylık bebeğim var bu altı ay içinde sadece bir defa adet oldum normal mi ? Dr gitmeli miyim?
A

Arzu.G

31 Ocak 2026 00:42
Emziriyorsanız düzensiz olması normal 1-2 ay daha gözlemleyip giderseniz iyi olur tabi en azından rahim iyileşme sürecini de kontrol ettirmiş olursunuz
Özlem

Özlem

31 Ocak 2026 00:45
Arzu.G
Emziriyorsanız düzensiz olması normal 1-2 ay daha gözlemleyip giderseniz iyi olur tabi en azından rahim iyileşme sürecini de kontrol ettirmiş olursunuz
Ewet emziriyorum baya oldu olmuyor . Bilemedim sorayım dedim sağolun bir ay daha beklerim sonra giderim ya da daha erken .
N

Nilay D.

31 Ocak 2026 00:54
Merhaba ben de kızımı 10 ay emzirdim. Kızım 8 aylıkken ilk adetimi oldum. Ama sizin gibi 6 aylıkken doktora gitmiştim korkup. Tamamen normal 1 seneye kadar demişti emziren anneler için. 1 seneyi geçerse problemmiş. İçiniz rahat olsun
A

Arzu.G

31 Ocak 2026 00:54
Tabi erken gitmek mantıklı en azından kafanız rahat olsun
Özlem

Özlem

31 Ocak 2026 00:58
Nilay Demirel
Merhaba ben de kızımı 10 ay emzirdim. Kızım 8 aylıkken ilk adetimi oldum. Ama sizin gibi 6 aylıkken doktora gitmiştim korkup. Tamamen normal 1 seneye kadar demişti emziren anneler için. 1 seneyi geçerse problemmiş. İçiniz rahat olsun
Ewet onu bende duydum ama bi kere olunca olurum dedim öyle kala kaldım.

Biraz daha bekler öyle giderim.

Çok teşekkür ederim ☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir