Anne ile Uyuma

172 görüntüleme
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

1 Mart 2026 22:40
Bebeğim 8 aylık asla part yatağında asla uyumuyor kalkıp tutunup benim yanıma gelmek için ağlıyor yada ben olmasam bile kendi yatağımıza yatırdığım da uyku devam ediyor gün içinde kendi yatağında oyun falan da oynuyorz ama yok fayda etmiyor bende yataktan düşer yada ezeriz diye korkup rahat rahat uyuyamıyorum bi çare söyleyin lütfen 🥺
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Mart 2026 22:45
Aynı durumdayız bir çare de ben alıyım gece zaten hiç uykumuz yok şimdi birde ramazan davulcusu geçiyor hepten gitti uyku park yatak yanımızda artık ben yatacam içine o dereceye geldim
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

1 Mart 2026 22:50

Fatma Albina U

Aynı durumdayız bir çare de ben alıyım gece zaten hiç uykumuz yok şimdi birde ramazan davulcusu geçiyor hepten gitti uyku park yatak yanımızda artık ben yatacam içine o dereceye geldim

Ben bi kaç kez yattım ama asla rahat değil tabi uyuyamıyorum monsettori yer yatağı almak istiyorum ama onu da koyacak yerim yok napıcam bilmiyorum
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Mart 2026 22:53
Boşuna kalabalık etmeyin onu da aldık hiç faydasız siz nereye bebiş oraya bizimki öyle
E

Elif

1 Mart 2026 22:54
Benim bebeğim de bizimle uyumak istiyor yatağına koyduğumuz an uyanıyor ve ağlama krizine giriyor o yüzden kendi yatağımıza ona özel bir kısım yaptım orada yatıyoe
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

1 Mart 2026 22:55

Elif

Benim bebeğim de bizimle uyumak istiyor yatağına koyduğumuz an uyanıyor ve ağlama krizine giriyor o yüzden kendi yatağımıza ona özel bir kısım yaptım orada yatıyoe

Nasıl bi kısım yaptınız
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Mart 2026 22:56

Elif

Keşke fotoğrafı olsa
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

1 Mart 2026 22:56

Fatma Albina U

Keşke fotoğrafı olsa

Hahah bizim çaresizlik :D
E

Eliff

1 Mart 2026 23:02
Uyku arkadaşı alıp bi öyle deneyin
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

1 Mart 2026 23:02

Eliff

Var 4 aydan beri asla alışmadı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Mart 2026 23:06

Eliff

Uyku arkadaşı olarak bizi gördüğü için bakmıyor bile
İ

İrem

1 Mart 2026 23:13
Ben de yatağımızın 2/3ünü bebeğe ve yastıklara verdim 1/3ünde yatay şekilde yatıyorum resmen perişanlık
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

1 Mart 2026 23:19

İrem

Ben de yatağımızın 2/3ünü bebeğe ve yastıklara verdim 1/3ünde yatay şekilde yatıyorum resmen perişanlık

Benim omurgam yamuldu artık öyle uyumaktan
Selen B.

Selen B.

1 Mart 2026 23:21
Bizimde 8. ayda 1,5 ay kadar sürdü babayı kovmuştuk artık yanlara bariyer yaptıydık sonra böyle olmıcak deyip park yatağa geri döndürmeye çalıştım uykusuz kaldım baya çok uyandı ama alıştı
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

1 Mart 2026 23:28

Selen Bakır

Bizimde 8. ayda 1,5 ay kadar sürdü babayı kovmuştuk artık yanlara bariyer yaptıydık sonra böyle olmıcak deyip park yatağa geri döndürmeye çalıştım uykusuz kaldım baya çok uyandı ama alıştı

Nasıl yaptınız
Selen B.

Selen B.

1 Mart 2026 23:36
Uyurken bi elim hep üstündeydi poposunu pışpışladım her uyandığında hemen emzirmedim salladım koydum tam hatırlayamıyorum ama yan yatmaya alıştı yanımda yata yata park yatakta da yan yatırdım hep öyle alıştı sanıırım
E

Elif

1 Mart 2026 23:37

Gamze Şahin Kisbet

Nasıl bi kısım yaptınız

Yatağa yan yatıyoruz aramıza yastıkları bağlayarak koyuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir