Anne İçin Vitamin

142 görüntüleme
L

Leyla.ekin

13 Aralık 2025 22:51
Selamlar..1.5 aylık bebeğim var ve fe ilacı kullanıyorum artı bir de probiyotık ama sanırım d vitamini falan da almam lazım hangi vitaminleri alıyorsunuz acaba.. ben kendi doktoruma sordugumda klasık bi emziren anne ilacı verdi ama ilaç benim de içime sinmedi almadım sizler ne kullandınız acabamarka da yazarsanız sevinirim
Özge U.

Özge U.

13 Aralık 2025 23:27
Merhaba ben takviye olarak multivitamin İ-mom latte kullandım, d vitamini olarak Ocean 1000 kullandım. Emzirme sürecimde gerçekten çok faydasını gördüm ve hiç saç dökülmesi vs. yaşamadım🙏🏻
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Aralık 2025 00:49
Elenatal kullanabilirsiniz 1 numara gebelik öncesi 2 numara gebelik 3 numara doğum sonrası acayip harika bir içeriği var kendisini pek severim
L

Leyla.ekin

14 Aralık 2025 02:47
İkinize de cok tesekkür ederim fe mi ocean kullanıyorum zaten d vitaminini deneyeyim ayse hanımın dediğini de bir denerim muhtemelen
G

Gökçin N.

14 Aralık 2025 05:08
Ben i-mom latte ve d vitamini alıyorum. Elenatal da güzel bu arada. D vitaminin dozuna dikkat edin 1000 iu yeterli emzirenler için. Her gün bol kasiyum (yoğurt,peynir,kefir,ayran) almayı unutmayın. Sevgiler
L

Leyla.ekin

14 Aralık 2025 05:19
@Gökçin Noyanben süt ürünleri yemiyorum çok ya gaz sıkıntısı olcak korkuduyla 🫣 çok tesekkür ederim elenatal i denemyi düşünüyorum i mom gebelikte kullandım cok sevemedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir