Anne Dalgınlık Hafıza/yalnız Olmadığımı Söyleyin
116 görüntüleme
C
Cansu İ. B.
14 Ağustos 2025 16:03
Bebeğim 2 aylık. Son zamanlarda inanılmaz unutkanım ve dikkatsizim. Yorgunluktan mı vitaminlerime mi baktırmam gerek bilmiyorum ama çok dalgınım. Evden çıkarken kapıyı açık unutmuşum, yanlış tarihe araba kiralamışım. Sürekli bir şeyleri bir yerlerde unutuyorum. Kaç kere telefonumu kaybettim. Artık sinirlerim bozulmaya başladı kendimde olan bu duruma. Yalnız olmadığımı söyleyin :((((
Ö
Özge I.
14 Ağustos 2025 16:08
Benim bebeğim 5,5 aylık hala bişeyleri unutuyorum veya hatırlamıyorum. Bi kez aldığım yemeğin ücretini ödemeyi unuttum çünkü hemen bebeğime koştum🥲 Bebeğe odaklanmaktan bazı şeyleri unutuyoruz diye düşünüyorum 🙏🏼
M
Melike G. ..
14 Ağustos 2025 16:11
Merhaba yalnız değilsiniz merak etmeyin bu süreçler geçici hepimiz geçiyoruz şu an benim bebeğim 5 aylık hala unutkanlık devam ediyor mamayı kaçta verdiğimi bile unutuyorum yapmadığım işleri yaptım diye düşünüyorum en son not alarak süreci yönetebiliyorum doktorum bir ilaç önermişti onu bile unuttum almayı 😊 b12 kullanmıyorsanız kullanmakta fayda var

Ayşenur E. ..
14 Ağustos 2025 17:22
Yalnız değilsiniz merak etmeyin bebekle birlikte biz de yeniden doğuyoruz aslında. O yüzden normal 9. Ayda her şeye normale dönüyor… 😂😂 ama yine de tahlil yaptırın ve ekstra vitaminler almayı da ihmal etmeyin daha çabuk toparlamak adına….
S
Sümeyye S.
14 Ağustos 2025 19:02
Yalnız değilsiniz Cansu Hanım 😊 Bende hamilelikte başladı bebeğim 6 aylık hala devam ediyor. Su içmek için bardağa su dolduruyorum bırakıp gidiyorum, bardağa doldurduğum suyu içmeyi unutuyorum. Doğum sonrası 4. ayda kan tahlili yapıldı her şey yolundaydı. Ben bunun normal olduğunu düşünüyorum artık çünkü bebeğimizle sürekli zaman geçiyoruz, fiziksel ve zihinsel olarak çok fazla çalışıyoruz. Ne zaman emdi, ne zaman uyudu, altı ne zaman değişti, kucağımızda taşıyoruz, oynuyoruz vesaire vesaire aynı anda başka şeylerle de ilgilenmeye çalışıyoruz ve kendi adıma söyleyeyim bunların hepsini çoğu zaman tek başıma yapıyorum. Bu kadar işi hiçbir meslek tek kişi tam gün yapamaz. Geçen gün eşimle bir konu hakkında konuşmuşuz ve ben unutmuşum eşim hatırlatmak için o kadar detay verdi ki hala hatırlamıyorum. 😅
P
Pelin I.
19 Ağustos 2025 08:18
Benim bebeğim 4,5 aylık. İki gün önce kahvaltı için yumurta haşladım ama yumurtasız haşlamışım 😂 arka planda kafamda bir sürü şey olunca günlük basit şeyler atlanabiliyor
B
Beyza Y.
19 Ağustos 2025 08:26
Balık yağı ve b12 bana çok yardımcı oldu siz de deneyebilirsiniz