Anne Çayları
128 görüntüleme
A
Aslı
25 Ocak 2026 11:29
merhaba süt artırmak için hangi çayı öneriyorsunuz humana mı yoksa hipp in çayı mı kullanıp fayda görenlerin yorumlarını beklerim
B
Begüm A.
25 Ocak 2026 12:03
Malt içeceklerden 2 günde bir içiyorum ben onlar baya ile yarıyor e bebek te var ,bir de Ali ünyazıcı milk tea var onu da sabah kahvaltıda içiyorum etki ettiğini düşünüyorum yeşillik de çok süt yapıyor özellikle de dereotu …

Afranur K.
25 Ocak 2026 12:17
Ben humana da içtim hipp de ama bence su > yeşillik > tahin > buğday > arpa (malt içeceği bu kategoride > anne çayları
Gibi düşünüyorum. Sadece ben normal çay içeceğime kahvaltıda bir bardak anne çayı içiyorum hem içim rahatlıyor hem de biraz etki ediyordur.
Gibi düşünüyorum. Sadece ben normal çay içeceğime kahvaltıda bir bardak anne çayı içiyorum hem içim rahatlıyor hem de biraz etki ediyordur.
T
Tuğba B. ..
25 Ocak 2026 13:07
Marketlerde satılan malt içeceği var çok işe yarıyor ben çok memnun kaldım
F
Firdevs
25 Ocak 2026 19:52
Ben humana da içtim hipp de ama bence su > yeşillik > tahin > buğday > arpa (malt içeceği bu kategoride > anne çayları

Afranur K.
25 Ocak 2026 20:40
Anne çayı hangisini kullanıyorsunuz
Mamsel var bi de bunamadan önce de onu kullandım. O da iyiydi. Denenebilir bence