Anne Bileği
101 görüntüleme
T
Tuğba N.
7 Nisan 2026 10:07
Doğumdan kısa bi süre sonra sol bileğimden baş parmağıma doğru inanılmaz bi ağrı olmaya başladı. En ufak bi harekette dahi ağrıyor. Ortopediye gittim röntgen çekildi ödem dedi herhangi bir ilaç veya tedavi verilmedi emzirdiğim için. Bu durumu yaşayan var mı, öneriniz neler ?
K
Kübra Y. ..
7 Nisan 2026 10:09
Aynısı ben de de oldu sonra sağ bileğimde oldu hareket ettirdikçe kemik takılıyor gibi oluyordu ama hiçbir şey bulamadılar ağrı kesici verip gönderdiler sol bileğim geçti ama sağ bileğim hala ağrıyor

Afranur K.
7 Nisan 2026 10:55
Ben hamileliğimde yaşadım sizin bu yaşadığınızı ek olarak tüm el avuç içimde de uyuşma oluyordu. Mesleki olarak ellerimi çok kullandığım için tedirgin olmuştum doktora erkenden gitmiştim bundan dolayı, ödem/kilo artışına bağlı olarak sinirlere bası yapılmasından dolayı oluyor demişti, ben de hamileliğimde de zaten diyetisyenle görüşüyordum ama doğumdan hemen sonra da diyetisyenle görüşerek ödem ve kilomu yavaş yavaş azaltıyorum ellerimdeki uyuşma ve ağrı da kilo verdikçe geçti. Şu an eski kilomda bile değilim ama ne ağrı ne de uyuşma kalmadı.
T
Tuğba N.
7 Nisan 2026 11:00
Ben hamileliğimde yaşadım sizin bu yaşadığınızı ek olarak tüm el avuç içimde de uyuşma oluyordu. Mesleki olarak ellerimi çok kullandığım için tedirgin olmuştum doktora erkenden gitmiştim bundan dolayı, ödem/kilo artışına bağlı olarak sinirlere bası yapılmasından dolayı oluyor demişti, ben de hamileliğimde de zaten diyetisyenle görüşüyordum ama doğumdan hemen sonra da diyetisyenle görüşerek ödem ve kilomu yavaş yavaş azaltıyorum ellerimdeki uyuşma ve ağrı da kilo verdikçe geçti. Şu an eski kilomda bile değilim ama ne ağrı ne de uyuşma kalmadı.

Afranur K.
7 Nisan 2026 11:27
Benim zaten gebelikte ellerimde güç kaybı vardı. Şikayetim başlayınca ilk fizik tedavi bölümünde doktora gittim sinir testi yaptı bi şey çıkmayınca hiçbir tedavi vermedi sonrasında ortopediye gittim ödem dendi sabahları elimde tutukluk uyuşukluk sanki baş parmağım diğer parmak kemiklerinin üstüne hareket ediyor gibi