Anne Baba Hasta Gibi
122 görüntüleme
F. K.
26 Mart 2026 10:16
Bayramdan sonra annede hafif burun akıntısı ve geniz akıntısı, babada aynı şekilde baş ağrısı da eşlik ediyor. Doktorumuz emzirme olduğu için ilaç vermedi, sizlerin verebileceği tavsiyeler var mıdır? Bebeğimizi hasta etmemek için uğraşıyoruz, ancak anne ile yakın temasta nasıl olur bilemedik

Selin E.
Premium Üye
26 Mart 2026 10:37
Maskeyle durmaya çalışın. Bende hastalanmıştım uyurken bile maskemi çıkarmadım aynı odada olduğumuz için. Geçniş olsun
F. K.
26 Mart 2026 10:41
Maskeyle durmaya çalışın. Bende hastalanmıştım uyurken bile maskemi çıkarmadım aynı odada olduğumuz için. Geçniş olsun

Allah'a i. e. b. t. r. e. ..
26 Mart 2026 10:52
Çok teşekkür ederim, geçmesi içinde tavsiyeniz var mı acaba, bitkisel olarak bir şeyler kullanmak gibi, bebeğinize bir şey olmadı inşallah
Bide dediğim bol bol taze sıkılmış meyve suyu tüketilebilir ıhlamurda içebilir
öksürük için 1 dolu yemek kaşığı tereyagını erit üzerine 2 3 yemek kaşığı pekmez ekle azcık.
Beraber birkaç saniye altı açık kaynar gibi olacak sonra altını kapat 1 tatlı kaşığı toz zencefil ekle iyice karıştır ve bunuda sıcak yada ılık biraz soğuyunca tüketilebilir
F. K.
26 Mart 2026 10:55
Birkaçtane taze zencefil ve taze zerdeçalı rendele yada robottan geçir bunları derin bir saklama kabına al iyice karıştır bunların üzerine 1 tane limon kabuklarıyla dilimle sonra üzerini kapatacak kadar süzme ballla kapat 2 3 saat sonrasında ve serin yerde durduğu sürece bitirene kadar bunu ister posasıyla istersen süzerek istersen ılık suyla karıştırarak tüketebilir.
öksürük için 1 dolu yemek kaşığı tereyagını erit üzerine 2 3 yemek kaşığı pekmez ekle azcık.
Beraber birkaç saniye altı açık kaynar gibi olacak sonra altını kapat 1 tatlı kaşığı toz zencefil ekle iyice karıştır ve bunuda sıcak yada ılık biraz soğuyunca tüketilebilir

Allah'a i. e. b. t. r. e. ..
26 Mart 2026 10:57
Rica ederim çok geçmiş olsun. Kendi ebemin tavsiyesi. Çok memnun kaldım. Pekmez ve tereyağında sütü artırdığını gördüm
M
MK ..
26 Mart 2026 11:33
Öncelikle geçmiş olsun doktorum bana bol bol kivi ye ve organik tavuğu derisi ile haşla çorba yap dedi faydası oluyor deneyin isterseniz
G
Gözde
Premium Üye
28 Mart 2026 05:32
Merhaba bebeğe bulaşmadan atlattınız mı
F. K.
28 Mart 2026 09:13
Merhaba bebeğe bulaşmadan atlattınız mı
G
Gözde
Premium Üye
28 Mart 2026 22:49
Ben zaten hafif geçirdim ancak eşim henüz atlatamadı, onunda belirtileri hafifledi gibi, şükür bebeğe şimdilik bir şey olmadı, 2 doktora götürdük Emin olmak için, ikisi de bebekler biz yetişkinlere göre daha dayanıklı oluyorlar dedi, kısaca şükür bebekte bir şey yok
F. K.
28 Mart 2026 23:31
Çok geçmiş olsun bizde biraz hastayız da bebeğe geçer diye endişe ediyorum

Naile B. P.
28 Mart 2026 23:34
Ben dut kurusunun çok faydasını görmüştüm. Bir tabak tüketiyordum gün içinde. Hoşaf da olabilir. Hem süt artırıcı hem de iltihap sökücü
Yükleniyor...