Anlamli Kelimeler

125 görüntüleme
S

Seher T.

17 Şubat 2026 14:54
Kizim 10 aylik oldu. Emekliyor oturdugu yerden kalkil koltukta saga sola tutunarak gidiyor. Dediklerimi anliyor hayir kelimesini biliyor fakat hala agzindan baba dede mama gibi kelimeler cikmiyor. Sesler cikartiyor. Evimde kedi var onu gorunce heyecanlanip ses cikartiyor. 1 aylik bir rsv virusu sureci gecirei bu asamada cikardigi sesleride azaltti. Ismine duyarli seslenince bakiyor. Asiri hareketli fakat kelimesi hic yok. Surekli konusuyorum sarkilar soyluyorum . Ne yapmaliyim acaba yada bu surec normal mi
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

17 Şubat 2026 15:32
Ben de merak ediyorum 10 aylık kızım ve kelimesi yok daha. Geçen biri yazmıştı 10 aylık kelimesi var diye 10 aylıkken kelime çıkartabiliyorlar mı ? Beklenebilen bir durum mu acaba 😅
K

Kübra Y. Z.

17 Şubat 2026 15:50
Benimki de 10 aylık sadece başırıyo kelime yok
S

Seher T.

17 Şubat 2026 16:03
Doktorumuz 9 aydan itibaren baba dede gibi kelimeleri cikarmasini bekliyoruz dedi. Etrafimdaki herkese gore cikartmasi gerekiyormus 😅
M

MK ..

17 Şubat 2026 16:33
Benimde bebeğim 9 aylık ba ba de de ma ma canı isterse söylüyor endişe ediyorum bende çevremde hep korkutuyorlar konuşmayacak bu çocuk diye
Dilan K. .

Dilan K. ..

19 Şubat 2026 09:57
Yalnız değilsiniz 10 aylık kızım canı istediğinde ba ba ba de de de yapıyor sadece canı isteyince ama başka sesler çıkarıyor uğultu gibi bağırıyo ama hala kelimesi yok bence normal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir