Anksiyete
134 görüntüleme
G
Gülhan B. ..
4 Ağustos 2026 00:23
Kızlarrr selammm.. Size bir şey danışmak istiyorum. Doğumdan önce de evhamlı biriydim doğumdan sonra arttı normal olarak. Kızım 13 aylık ve ben hala iyileşemedim ılacta kullanıyorum ve güçlüde bır ılac.. ya özellikle evde oluyor durduk yere sıkıntı çöküyor ıcıme bogazımda bi yumru boguluyor gbı hıssetme yanı 3 4 ay olucak ılaç hala aynıyım
K
Kübra Ö.
4 Ağustos 2026 00:31
merhaba, doktor ilaç değişikliği önermedi mi acaba? bende paxera kullanırken çok kötü oluyordum zedprex'e geçince düzelmiştim ama doktorunuza bahsedin ilaç değişmiyorsa doktoru değiştiirn bence 😀
D
Dilek S.
4 Ağustos 2026 00:43
İnanın çok normal doğumdan sonra fiziksel ve psikolojik olarak tam anlamıyla toparlanma 2 sene sürüyor.Yavaş yavaş azalarak ortadan kayboluyor.Dışarı çıkın bol bol hava alın çok iyi gelir.Yaşadığınız ortam sıcaksa oda çok etkiliyor.
Ö
Özlem A.
4 Ağustos 2026 02:39
Bende bebeğim 2 aylıkken panik ataklar sebebiyle ilaca başladım. Ve özellikle evde bebeğimle yalnız kaldığımda kaygılarım artıyordu. Şuan 28 aylık hala tam aşabilmiş değilim ilaca devam ediyorum. Doktorunuzla konuşun gerekli görürse ilacınızı değiştirebilir ek ilaç verebilir.
G
Gülhan B. ..
4 Ağustos 2026 08:54
merhaba, doktor ilaç değişikliği önermedi mi acaba? bende paxera kullanırken çok kötü oluyordum zedprex'e geçince düzelmiştim ama doktorunuza bahsedin ilaç değişmiyorsa doktoru değiştiirn bence 😀
Yükleniyor...