Ankara'da Sünnet Yapan Devlet Hastanesi

81 görüntüleme
B

Büşra C.

9 Ekim 2025 21:11
Hanımlar merhaba, oğlum 68 günlük 3 aylık olmadan sünnet yaptırmak istiyorum. Ankara’da eski usul sünnet yapan devlet hastanesi var mı bildiğiniz? Şehir hastanesi 6 aydan önce yapmıyormuş acaba Sincan eğitim ve araştırma hastanesi yapıyormu ya da bildiğiniz başka devlet hastanesi varmı?
B

Büşra C.

14 Ekim 2025 13:47
Konu ile ilgili bilgisi olan kimse Yok mu?
Ayşe B.

Ayşe B.

14 Kasım 2025 04:08
Sincan eğitim araştırma da yapılıyormuş bende siz gibi bakarken gördüm ama nasıl doktor iyimi bilmiyorum yaptırırsanız bilgi verir misiniz
B

Büşra C.

14 Kasım 2025 04:38
Merhaba ben bebeğimi sünnet ettirdim. Sünnet ettirmeden önce 20 gün kadar oldu sincan eğitim ve araştırmaya gittim ancak yoğunluk olduğunu söyledi doktor ve Aralık ayının 2. Haftasına kan tahlili için gün verdi. Tahlilde sorun çıkmazsa aynı haftanın cuma günü sünnet yaparım dedi. Bebeğim daha fazla hareketlenmeden sünnet ettirmek istediğim için bana biraz geç geldi tarih ben de bu yüzden özel klinikte Yusuf balda sünnet ettirdim. Zaten sünnet ettirdiğim 3.gün dönmeye başladı tam zamanında ettirmişim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir