Ankara Doktor Arayışı

478 görüntüleme
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 15:48
Ankara da yaşayıp sürekli muayene - kontrol için önerebileceğiniz bir çocuk doktoru varmıdır ? Bebeğim 3 aylık genel rutin kontrollerine sadece bir doktora gitmek istiyorum herşeyiyle ilgilenecek
D

Duygu ..

10 Temmuz 2026 16:05
Özel mi arıyorsunuz devlet mi
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 16:06
Duygu
Özel mi arıyorsunuz devlet mi
ikiside olur tek bir doktor ilgilendiği sürece . Şehir ve üniversite hastanelerinde asistanlar sürekli değişiyor ve verim alınmıyor
D

Duygu ..

10 Temmuz 2026 16:09
Biz incek ankapedia’da Yasemin hanıma gidiyoruz çok çok memnunuz ama özel, tamamlayıcı sigortalar geçerli değil.
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 16:09
Çok teşekkür ederim bakacağım inşallah 🌺
D

Duygu ..

10 Temmuz 2026 16:10
Sanırım devlette aynı doktorla devam etme gibi bir durum hiç bir hastanede yok biz de o sebeple özele geçmiştik
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 16:10
Duygu
Sanırım devlette aynı doktorla devam etme gibi bir durum hiç bir hastanede yok biz de o sebeple özele geçmiştik
Evet maalesef
G

Gamze G.

10 Temmuz 2026 17:35
Ankara Güven Hastanesi’nde özel sağlık sigortaları da geçerli ancak SGK ile anlaşması yok diye biliyorum son durum nasıldır emin değilim birkaç ay önce taşındık taşınmadan önce doğduğu andan itibaren doktorumuz Uzm. Dr. Nesiman Alili Azerbaycanlı bir doktor gerçekten çok nezaketli çok kibar ve işinde de uzman CV’si dolu dolu bir doktor ben tavsiye ederim mutlaka. Genel olarak güven Hastanesi’nde tavsiye ederim.
A

Ayşe T.

10 Temmuz 2026 17:43
Gamze Gamze
Ankara Güven Hastanesi’nde özel sağlık sigortaları da geçerli ancak SGK ile anlaşması yok diye biliyorum son durum nasıldır emin değilim birkaç ay önce taşındık taşınmadan önce doğduğu andan itibaren doktorumuz Uzm. Dr. Nesiman Alili Azerbaycanlı bir doktor gerçekten çok nezaketli çok kibar ve işinde de uzman CV’si dolu dolu bir doktor ben tavsiye ederim mutlaka. Genel olarak güven Hastanesi’nde tavsiye ederim.
Teşekkür ederim uzun soluklu olmasını isterim bende 🙏🙏
D

Demet Ş.

13 Temmuz 2026 23:02
Etlik şehir hastanesinde sanem hanım var çok ilgili her soruya cevap verir her şeyi detaylı anlatır kendi içine sinmeden göndermez randevuları çok yoğun olmasına rağmen kendisi randevu ayarlamaya çalışır instagramına da bakabilirsiniz kanalı var ordan da bilgilendirmeler yapıyor Sanem Sert
A

Ayça Y.

28 Temmuz 2026 11:20
Gamze Gamze
Maalesef o doktordan hiç memnun değiliz doğumu güven de yaptım doğumdan memnunum yenidoğan döneminde bebeğimiz sarılıkmış ve ileri derecede farkedemedi ve tahlil vs yapmasına rağmen eve döndüğümüzde bebek ağlamaktan helak oldu bi süre sonra sustu tekrar güvene götürdük prof dr emel hocaya gösterdk tekrar muayene etti kana baktı yüksek derecede sarılık cıktı 1 gün daha beklesek bebeğimizi belki sarılıktan kaybedebilceğmzi veya beyninde hasar oluşturabilceğni söyledi çok şükür şu an 8 aylığız ama o doktoru gebertmek istemiştim o hastande şikayette bulundum zaten her yere aynı şekilde arkdşmz da aynı zamanlar da bebeğini götürdü hastnye onn da sarılğnı tespit edememiş beyefendi. Bi de üstüne yenidoğan bebeğimin boyunu bile doğduğy zamandan eksik ölçmüş nasıl oluyorsa. Asla önereceğim bi doktor değil kendisi
A

Ayça Y.

28 Temmuz 2026 11:21
Güven hastanesi prof dr Emel hoca tek geçerim kadını
S

Sifa D.

30 Temmuz 2026 13:40
Merhaba, benim bebeğim ileri prematüre o yüzden yoğun bakım tecrübesi olan, gelişimini çok düzgün takip edecek ve acil durumlarda mesajla vs hızlı ulaşabileceğimiz bir doktor bizim için çok önemliydi o yüzden çok araştırma yaptım. Biz Çeda klinikte Dr. Çağlar Yörgüç’e gidiyoruz. Sadece fiziksel muayene değil, gelişimsel değerlendirmesinden de çok memnunuz. Ayrıca uzaktan da gerçekten çok yardımcı oluyor. Tamamlayıcı anlaşması yok ama Özel sağlık sigortanız var ise muayene olduktan sonra faturanızı alarak sigortadan ücreti geri alabilirsiniz. Hatta aynı yerde çocuk diş hekimi Fatih bey de var. Diş takibi için de ona gidiyoruz. İkisine aynı zamanlara randevu alınca, iki muayenesi de aradan çıkmış oluyor.

Sağlıkla büyütün🙏🏻
A

Ayşe T.

30 Temmuz 2026 21:58
Sifa D.
Merhaba, benim bebeğim ileri prematüre o yüzden yoğun bakım tecrübesi olan, gelişimini çok düzgün takip edecek ve acil durumlarda mesajla vs hızlı ulaşabileceğimiz bir doktor bizim için çok önemliydi o yüzden çok araştırma yaptım. Biz Çeda klinikte Dr. Çağlar Yörgüç’e gidiyoruz. Sadece fiziksel muayene değil, gelişimsel değerlendirmesinden de çok memnunuz. Ayrıca uzaktan da gerçekten çok yardımcı oluyor. Tamamlayıcı anlaşması yok ama Özel sağlık sigortanız var ise muayene olduktan sonra faturanızı alarak sigortadan ücreti geri alabilirsiniz. Hatta aynı yerde çocuk diş hekimi Fatih bey de var. Diş takibi için de ona gidiyoruz. İkisine aynı zamanlara randevu alınca, iki muayenesi de aradan çıkmış oluyor.

Sağlıkla büyütün🙏🏻
teşekkür ederim 🥰🥰
B

Beyza ..

3 Ağustos 2026 21:25
Demet Şahin
Etlik şehir hastanesinde sanem hanım var çok ilgili her soruya cevap verir her şeyi detaylı anlatır kendi içine sinmeden göndermez randevuları çok yoğun olmasına rağmen kendisi randevu ayarlamaya çalışır instagramına da bakabilirsiniz kanalı var ordan da bilgilendirmeler yapıyor Sanem Sert
Merhaba kendisi mi muayene ediyor yoksa asistanlar mı bakıyor yerime
D

Demet Ş.

3 Ağustos 2026 21:27
Beyza
Merhaba kendisi mi muayene ediyor yoksa asistanlar mı bakıyor yerime
Kendisi ediyor her zaman odasında uzman doktor
B

Beyza ..

3 Ağustos 2026 21:44
Demet Şahin
Kendisi ediyor her zaman odasında uzman doktor
Teşekkür ederim
G

Gamze D. ..

5 Ağustos 2026 10:05
Kesinlikle etlik şehir hastanesinde sanem hanıma gitmelisiniz. Ben burdurda yaşıyorum normalde 5 aydır kaç doktora gittim kızımın kilo alamamasıının sebebini bulamadı normal olur diyip gönderdi. Sanem hanım bütün tahlillerini kontrolleri yaptı eksik değerlerine baktı takviyeleri yazdı. Bu kadar kolaymış aslında ama hiçbir doktor yardımcı olmadı bana. Sanem hanımın çocukla anneyle olan iletişimi o kadar güzel ki. Kızım ilk defa bir doktordan korkmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir