Ankara Doktor Arayışı
162 görüntüleme
A
Ayşe T.
10 Temmuz 2026 15:48
Ankara da yaşayıp sürekli muayene - kontrol için önerebileceğiniz bir çocuk doktoru varmıdır ? Bebeğim 3 aylık genel rutin kontrollerine sadece bir doktora gitmek istiyorum herşeyiyle ilgilenecek
D
Duygu ..
10 Temmuz 2026 16:05
Özel mi arıyorsunuz devlet mi
A
Ayşe T.
10 Temmuz 2026 16:06
Özel mi arıyorsunuz devlet mi
D
Duygu ..
10 Temmuz 2026 16:09
Biz incek ankapedia’da Yasemin hanıma gidiyoruz çok çok memnunuz ama özel, tamamlayıcı sigortalar geçerli değil.
A
Ayşe T.
10 Temmuz 2026 16:09
Çok teşekkür ederim bakacağım inşallah 🌺
D
Duygu ..
10 Temmuz 2026 16:10
Sanırım devlette aynı doktorla devam etme gibi bir durum hiç bir hastanede yok biz de o sebeple özele geçmiştik
A
Ayşe T.
10 Temmuz 2026 16:10
Sanırım devlette aynı doktorla devam etme gibi bir durum hiç bir hastanede yok biz de o sebeple özele geçmiştik
G
Gamze G.
10 Temmuz 2026 17:35
Ankara Güven Hastanesi’nde özel sağlık sigortaları da geçerli ancak SGK ile anlaşması yok diye biliyorum son durum nasıldır emin değilim birkaç ay önce taşındık taşınmadan önce doğduğu andan itibaren doktorumuz Uzm. Dr. Nesiman Alili Azerbaycanlı bir doktor gerçekten çok nezaketli çok kibar ve işinde de uzman CV’si dolu dolu bir doktor ben tavsiye ederim mutlaka. Genel olarak güven Hastanesi’nde tavsiye ederim.
A
Ayşe T.
10 Temmuz 2026 17:43
Ankara Güven Hastanesi’nde özel sağlık sigortaları da geçerli ancak SGK ile anlaşması yok diye biliyorum son durum nasıldır emin değilim birkaç ay önce taşındık taşınmadan önce doğduğu andan itibaren doktorumuz Uzm. Dr. Nesiman Alili Azerbaycanlı bir doktor gerçekten çok nezaketli çok kibar ve işinde de uzman CV’si dolu dolu bir doktor ben tavsiye ederim mutlaka. Genel olarak güven Hastanesi’nde tavsiye ederim.
D
Demet Ş.
13 Temmuz 2026 23:02
Etlik şehir hastanesinde sanem hanım var çok ilgili her soruya cevap verir her şeyi detaylı anlatır kendi içine sinmeden göndermez randevuları çok yoğun olmasına rağmen kendisi randevu ayarlamaya çalışır instagramına da bakabilirsiniz kanalı var ordan da bilgilendirmeler yapıyor Sanem Sert
Yükleniyor...