Ankara Doktor
125 görüntüleme
G
Gözde Ö. K.
4 Mayıs 2026 15:41
Merhabalar, kızım 6 aylık olacak. Bir türlü doktor konusunda bir yere varamadım. Ankara Livde 2 isim arasında kaldım. İbrahim Hakan Bucak mı? Yoksa Büşra Süzen Celbek mi? Bilenler lütfen yardımcı olabilir mi? Cuma günü götürmem gerekiyor. Hem takip hem ulaşılabilirlik hemde ilgi çok önemli 🙏🏻

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye5 Mayıs 2026 15:55
Ankara'da çocuk doktoru seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli faktör var. İbrahim Hakan Bucak ve Büşra Süzen Celbek gibi doktorlar hakkında bilgi bulmak biraz zor olsa da, genel olarak Ankara'daki diğer doktor önerilerine bakarak fikir edinebiliriz.
Ankara'da iyi doktorlar olduğunu belirten bazı yorumlar var:
Çağlar Yörgüç: Kendi kliniği var, muayene ücreti 5 bin TL. İlk 5 ay her ay, sonra 2 ayda 1 gidiyorsunuz. Tırnaklarına kadar muayene ediyor her defasında.
Fulya Aydın Mısır: Çankaya Yaşam Hastanesi'nde çalışıyor. Çok iyi bir doktor, telefon numarasını da veriyor. Herhangi bir problem olduğunda hızlı geri dönüş yapıyor.
* Fadime Yüksel: Bilkent Şehir Hastanesi'nde sosyal pediatri doktoru. Tatlı bir kadın, her sorunuzu cevaplıyor. Her zaman randevusu var.
İbrahim Hakan Bucak ve Büşra Süzen Celbek hakkında özel yorum bulamadım. Ancak, doktor seçerken dikkate almanız gereken faktörler:
1. Ulaşılabilirlik: Doktorun hasta kabul saatleri ve randevu alma kolaylığı önemli.
2. İlgili yaklaşım: Doktorun sizinle ve çocuğunuzla ilgilenmesi, sorularınızı cevaplaması.
3. Takip: Düzenli takipler ve aşı kontrolleri.
Cuma günü için randevu alırken, bu faktörleri göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, Liv Hospital Ankara'nın müşteri hizmetlerini arayarak doktorlar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ankara Çocuk Doktoru Önerisi
2. Bursa Çocuk Doktoru Önerisi
3. Ankara Çocuk Doktoru Önerisi
Ankara'da iyi doktorlar olduğunu belirten bazı yorumlar var:
Çağlar Yörgüç: Kendi kliniği var, muayene ücreti 5 bin TL. İlk 5 ay her ay, sonra 2 ayda 1 gidiyorsunuz. Tırnaklarına kadar muayene ediyor her defasında.
Fulya Aydın Mısır: Çankaya Yaşam Hastanesi'nde çalışıyor. Çok iyi bir doktor, telefon numarasını da veriyor. Herhangi bir problem olduğunda hızlı geri dönüş yapıyor.
* Fadime Yüksel: Bilkent Şehir Hastanesi'nde sosyal pediatri doktoru. Tatlı bir kadın, her sorunuzu cevaplıyor. Her zaman randevusu var.
İbrahim Hakan Bucak ve Büşra Süzen Celbek hakkında özel yorum bulamadım. Ancak, doktor seçerken dikkate almanız gereken faktörler:
1. Ulaşılabilirlik: Doktorun hasta kabul saatleri ve randevu alma kolaylığı önemli.
2. İlgili yaklaşım: Doktorun sizinle ve çocuğunuzla ilgilenmesi, sorularınızı cevaplaması.
3. Takip: Düzenli takipler ve aşı kontrolleri.
Cuma günü için randevu alırken, bu faktörleri göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, Liv Hospital Ankara'nın müşteri hizmetlerini arayarak doktorlar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ankara Çocuk Doktoru Önerisi
2. Bursa Çocuk Doktoru Önerisi
3. Ankara Çocuk Doktoru Önerisi
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...