Ankara Çocuk Nöroloji

98 görüntüleme
N

Nazlı N.

25 Nisan 2026 15:50
Ankara’da önerebileceğiniz çocuk nöroloji hekimi var mı ? Birde genetik merkez önerisi istiyorum ilgili iletişimi kuvvetli alanında bilgili bir hekimle çalışmak benim için daha etkili olacaktır il dışından gideceğim çünkü
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
25 Nisan 2026 15:51
Ankara'da çocuk nöroloji hekimi ve genetik merkez önerileri için birkaç seçenek buldum:

Çocuk Nöroloji Hekimi:

1. Prof. Dr. Özlem Yürüten Koç - Ankara Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Nöroloji Bilim Dalı Başkanı. Alanında uzman ve deneyimli bir hekim.
2. Dr. Murat Kotil - Çocuk nöroloji uzmanı, özel kliniklerde ve hastanelerde çalışıyor. İlgili ve tecrübeli bir hekim.

Genetik Merkezleri:

1. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genetik Anabilim Dalı: Türkiye'nin en eski ve en saygın genetik bölümlerinden biri. Bilgili ve deneyimli hekimler tarafından yönetiliyor.
2. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genetik Anabilim Dalı: Çocuk genetik hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir bölüm. İlgili ve tecrübeli hekimler tarafından yönetiliyor.

Özel Hastaneler:

1. Bilkent Şehir Hastanesi: Çocuk nöroloji ve genetik bölümleri var. Bilgili ve deneyimli hekimler tarafından yönetiliyor.
2. Yaşam Hastanesi: Çocuk nöroloji ve genetik bölümleri var. İlgili ve tecrübeli hekimler tarafından yönetiliyor.

İletişim için:
- Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genetik Anabilim Dalı: 0312 310 30 30
- Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Genetik Anabilim Dalı: 0312 311 47 47
- Bilkent Şehir Hastanesi: 0312 668 50 50
- Yaşam Hastanesi: 0312 473 77 77

Randevu almadan önce hekimlerin çalışma saatlerini ve hasta kabul durumlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, il dışından geleceğiniz için, konaklama ve ulaşım imkanlarını da planlamanızı tavsiye ederim.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ankara da Çocuk Doktoru
2. Ankara Çocuk Doktoru Önerisi
3. Ankara Çocuk Doktoru Önerisi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir