Aniden Sütten Kesmek Zorunda Kalmak
83 görüntüleme
K
Kardelen D. ..
3 Temmuz 2025 20:34
14 aylık kızımı kalp yetmezliği olduğum için aniden ilaç başlamam yüzünden doktor emzirmeyi yasakladı. Göğüsüm çok süt dolu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızım biberon emmiyor. Mama da içmiyor. Gece aglamalarina çözüm bulamıyorum. Çok bitmiş haldeyim. Göğsüme ne yapacağım? Tavsiyesi olan var mıdır?
Kızımın gece aglamalarina nasıl çözüm bulabilirim?
Biberon hiç kullanmadik. Mama da hiç içmedik. Emzikle uyuyor. Diş de çıkarıyor bu ara onun gerginliği de var.
Kızımın gece aglamalarina nasıl çözüm bulabilirim?
Biberon hiç kullanmadik. Mama da hiç içmedik. Emzikle uyuyor. Diş de çıkarıyor bu ara onun gerginliği de var.
P
Perihan Ç.
3 Temmuz 2025 20:37
Ada çayı sizin göğsünüzdeki sütü azaltmada ve kesmede yardımcı olacaktır. Bebek için Allah yardımcınız olsun benim oğlum da sadece lansinohu kabul etti ucu yumuşak diye sanırım fikir olabilir belki
K
Kardelen D. ..
3 Temmuz 2025 20:38
Teşekkür ederim. 🌺 doktoruma sorarım çay için
Y
Yasemin İ. K.
3 Temmuz 2025 21:04
Kardelen hanım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ben de gebe kalınca sütüm kesildiği için aniden emzirmeyi sonlandırmıştık. Süt azaltma için fikrim yok ama bebeğim asla biberon tutmuyordu. Ama hep ben içirmeye çalışıyordum. Sonra denemeleri babası yapmaya başladı ve kabul etti. Sizde meme ile beslenmeye alışkın olduğu için ısrarlı reddediyor olabilir. Belki faydası olur diye yazmak istedim. Tekrar geçmiş olsun
K
Kardelen D. ..
3 Temmuz 2025 21:05
Çok sağolun 🌺❤️