Aniden Çıkan Sebepsiz Ateş

94 görüntüleme
E

Ecem Ç. ..

27 Mart 2026 00:46
Kızımın hiç bir şeyi yoktu sadece azı dişlerini çıkartıyor diye iştahı yoktu

gün içerisindede iyiydi birden 39 derece ateşi çıktı. Fitil ile düşüyor etki geçince ateş yine çıkıyor halsizlik kusma öksürük başka hiç bişey yok
G

Gözde

Premium Üye
27 Mart 2026 00:49
Altıncı hastalık olabilir mi. Benimde ilk çocuğum öyle birden ateşlenmişti çok yüksek 3 gün boyunca öyle sürekli çıktı. 3.gün sonunda vücutta döküntüler başladı. El ayak hastalığı diye de geçiyor
E

Ecem Ç. ..

27 Mart 2026 00:55
Bilmiyorum ki bulaşıcı bir şey mi o başkasından bulaşıyor mu ?

Yarın doktora götürücem bakalım
A

Ayşe N. Ç. ..

27 Mart 2026 01:07
Evet kızım geçirdiği için biliyorum bulaşıcı bizede başkasından bulaşmıştı ve 3 gün ateş olmuştu
A

Ayşe N. Ç. ..

27 Mart 2026 01:08
Ecem Çakıroğlu
Bilmiyorum ki bulaşıcı bir şey mi o başkasından bulaşıyor mu ?

Yarın doktora götürücem bakalım
İştahsızlıkla be ateşle başlıyor ben boğazına telefon feneri tutup dilime de küçük tahta kaşık koyup bakmıştım eğer o hastalıksa boşazda varsa görünüyor zaten ilk boğazda çıkıyor
Z

Zeynep A.

27 Mart 2026 01:12
Benim kızımda el ayak atlattı aniden başladı ateş şiddetli sadece tek bi döküntüden doktor anladı sonrasında zaten tüm vücut döküntü oldu eğer olursa karadut özü içirin olmasa da suan başlayın ağız yaralarına Osman hocaya götürdüğümde sprey ile beraber önermişti
A

Ayşe N. Ç. ..

27 Mart 2026 01:17
Evet karadut bende iyi geliyor diye içirmiştim
H

Havin

27 Mart 2026 10:37
Dişten 39 olmaz ateş en fazla 37.5 oda nadir oluyor üstü ise hastalık düşünmeliyiz doktora gidin bence
E

Ecem Ç. ..

28 Mart 2026 10:53
Doktora gittik Boğaz enfeksiyonu başlangıcıymış
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir