Anestezi Etkili Olmadı Bütün Kesik Acısını Hissettim

196 görüntüleme
N

Neziha H.

16 Ekim 2025 21:30
Merhaba 2. sezeryan doğumumu gerçekleştirdim 2 ay önce özel bir hastanede belden aşağısı uyuşturmak için iğne vurmalarına rağmen ben o an ilk kesik acısını iliklerime kadar hissettim. Ayağını kaldır dediğinde dr kaldıramadım onlar da uyuştu sandı. Acı etkisiyle bağırınca anında uyuttular beni ve doğum gerçekleşmiş. Uyandığımda çok ağlamıştım.
Y

Yasemin K.

16 Ekim 2025 22:19
Ahhh iki sezaryen oldum ve en büyük korkum buydu ikisinde de… özellikle söyledim uzun yıllar sigara kullandım diye bu yüzden. Sizin için çok üzgünüm, acınızı paylaşıyorum 💐 Geçti, bitti. Bebeğiniz sağ ve sağlıklı. Böyle bir an asla unutulmaz ama sizde bıraktığı bu kötü etki zamanla hafifleyecek🙏
N

Neziha H.

16 Ekim 2025 22:23
Ah çok teşekkür ediyorum 💞 tek şükür sebebim bebeğimin sağlıklı doğmasıydı 🙏🏻
T

Tuğba B. ..

16 Ekim 2025 22:24
Ay nasıl travma olmuştur sizde okuyunca tüylerim ürperdi.3 sezeryan yaptım şükür başıma gelmedi çok geçmiş olsun
E

Ezgi D. D.

16 Ekim 2025 22:37
Çok çok geçmiş olsun. Benim de belden iğne yaptılar ama sordular, sıcaklık hissediyor musun diye hayır dedim. Sonra beklediler karnıma çektik atar gibi dokundular hepsini hissettim . Uyuşmadığım için genel anestezi yaptılar . Nasıl bi saçmalık ya , çok geçmiş olsun . Allah bebeğinizi size bağışlasın:)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir