Anason

82 görüntüleme
G

Gamze B.

27 Aralık 2025 19:56
Bebegim uyumuyogece 3 4 uyumuyo kaynanam anason kaynatip ver diyor iyi geliyormus kullanan var mj
M

Menal E.

27 Aralık 2025 20:23
Benim kızım kolikti beyaz gürültüyle uyudu 7. Ayına kadar ben önermiyorum bağırsakları çok taze kabullen bu durumu inan büyüdükçe düzene giriyor ha bide odayı serin tut daha kaç aylık bilmiyorum ama kundak ta iyi oluyor
M

MK ..

27 Aralık 2025 20:36
Bende ilk zamanlar süt artırsın diye kullandım ancak doktorum kesinlikle kullanma dedi bebeğime de iyi etmedi kestim hemen
Z

Zeynep S.

27 Aralık 2025 20:39
3.5 ay eziyet çekmiş bi insanım vermediğim şey kalmadı verme kardeşim eğer erkekse sünnet ettir kızsa 3. Ayın bitmesini bekle her şey daha düşene girecek oğlum sünnetten sonra o kadar rahatladı ki keşke daha önce ettirseydim demiştim
G

Gamze B.

27 Aralık 2025 20:44
Bebegim 11 aylik ama ne yapicam hiç bilmiyorum kaynanam kullanmis ilk cocugund hic uyumuyor diye bir sey olmamis bende guvenemedim doktora daniscam artik
Z

Zeynep S.

27 Aralık 2025 20:47
Mommy blisi bi araştırın isterseniz. Uykusuzluğun altındaki sebebi bulmak çok önemli çok bi etki edeceğini sanmıyorum oğluma bayağı verdim asla uyutmadı acısı ağrısı sorunu olan çocuk ne yaparsanız yapın uyumuyor maalesef
Z

Zeynep S.

27 Aralık 2025 20:48
Erkek mı çocuğunuz
G

Gamze B.

27 Aralık 2025 20:51
Kiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir