Anal Fissür

80 görüntüleme
K

Kübra A. ..

4 Temmuz 2025 22:46
Kızımın 3. Ay kontrolüne gittiğimizde doktorumuz makatta çatlak olduğunu fark etti. Aşırı huzursuz hiçbir şekilde düzenli uyku ve beslenmesi yok uyanık kaldığı zamanlar çoğu zaman uyuduğundan fazla nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca anal fissür gelişim geriliği veya kilo alamama yapar mı ?
E

Esin Ü. ..

9 Temmuz 2025 12:06
Benim oğlumun 2 aylıkken olmuştu kaka yaparken gaz çıkartırken çok ağlardı ben hergün sıcak suya oturttum birde bepanten plus Krem kullandım geçti ama kilo almakta bir sorun olmadı
K

Kübra A. ..

9 Temmuz 2025 15:03
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Ne kadar sürede geçti? Doktorumuz anestemol ve fito krem yazdı onu kullanıyorum 1 aya kadar ancak iyileşebileceğini söyledi
E

Esra Ç.

10 Temmuz 2025 18:17
Merhaba, hiç korkmayın bebeklerin %90’nında oluyor🌺 en çok da kolik bebeklerde… kabız yapıcı şeylet vermemeye çalışın meyve bol verin ilaçları kullanın hiçbir şey kalmıyor ama tekrarlar yine de korkmayın, sevgiler
H

Hande A.

12 Temmuz 2025 12:39
Çok cıvık kakadan da fissür oluyor. Çok cıvık, sık, gürültülü kaka yapıyorsa, çok gazlıysa alerji ihtimalini düşünün derim. Biz oturma banyosu ile geriletmiştik ama buna sebep olan sorun cıvık kaka ya da kabızlık her ne ise bu ortadan kaldırılmadan maalesef fissür geçmiyor. Sebebini bulup onu ortadan kaldırmak aynı zamanda da tedavi uygulamak gerek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir