Anadolu Yakası Devlet Hastanesi Doktor Önerisi
141 görüntüleme
M
Merve T.
30 Nisan 2026 12:36
Merhabalar çocuğum 28 günlük doğumumu özel hastanede yaptigim icin simdiye kadar özelde ücretsiz olarak çocuk doktorumuzda kontrollerini yaptirdim yasal süre doldu ve artık devlet hastanesine geçmek durumundayım anadolu yakası devlet hastanesinde memnun kaldığınız çocuk doktoru var mıdır

Afranur K.
30 Nisan 2026 14:18
Ben Zeynep kamile gidiyorum düzenli olarak ama orası eğitim araştırma hastanesi yani randevu aldığınız hekim bakmayabilir, asistan doktorlar ilgilenebiliyorlar.
Oraya gitme sebebim ama bir çok hastane bebeği soymadan, dikkatli muayene etmiyor ( Cerrahpaşa / çam sakura vs. Gittim) burada bebeği detaylı muayene ediyorlar.
Zeynep kamilde de aynı zamanda doğum yaptığım için hastaneden genel olarak memnunum, aciline vs. Gittiğimde de sıkıntı yaşamadım.
Ama devlet hastanesi sonuçta unutmayın, sıra bekleyeceksiniz ve kalabalık oluyor. Bundan dolayı biz hep 2 kişi gidiyoruz ya eşim ya da annem, birisi kızımı dışarıda bekleme alanında tutuyor ben de içeride evrak işlerini halledip, sıra bekliyorum ki kızım kalabalıktan etkilenmesin.
Oraya gitme sebebim ama bir çok hastane bebeği soymadan, dikkatli muayene etmiyor ( Cerrahpaşa / çam sakura vs. Gittim) burada bebeği detaylı muayene ediyorlar.
Zeynep kamilde de aynı zamanda doğum yaptığım için hastaneden genel olarak memnunum, aciline vs. Gittiğimde de sıkıntı yaşamadım.
Ama devlet hastanesi sonuçta unutmayın, sıra bekleyeceksiniz ve kalabalık oluyor. Bundan dolayı biz hep 2 kişi gidiyoruz ya eşim ya da annem, birisi kızımı dışarıda bekleme alanında tutuyor ben de içeride evrak işlerini halledip, sıra bekliyorum ki kızım kalabalıktan etkilenmesin.
Yükleniyor...