Ana Kucağında Uyuyor
68 görüntüleme
C
Cansu İ. B.
24 Temmuz 2025 09:40
Bebeğim 38 günlük. Son 1 haftadır uykuları bozuldu. Memede uyuyor yatağa koyduğumda uyanıyor. Ama bu babybjörn tarzı ana kucaklarında uyanmıyor. Geceleri bile bunda uyuyor. Bir zararı olur mu?
E
Ela S.
24 Temmuz 2025 09:48
Bebekten bebeğe değişir elbette ama benim bebeğimde öyleydi ve daha da korkunçu otomatik sallanan ana kucağında uyuyordu sadece alışır sandım ama çok şükür öyle olmadı. Gece gündüz onda yatırdım yaklaşık 1 ay 🙊
C
Cansu İ. B.
24 Temmuz 2025 09:50
Ya bunun pozisyonu birazcık kötü gibi oluyor, boynu bükülüyor gibi boynunun arası pişiyor mesela. Ama başka yerde de hemen uyanıyor. Vücudu için pozisyonda sıkıntı olur mu onu merak ediyorum sallanması önemli değiş de
Z
Zinnet K.
24 Temmuz 2025 09:58
Bebeğiniz daha çok küçük uzun süre ana kucağında yatması gelişimsel,fiziksel açıdan uygun değil. Omurga gelişimi için sakıncalı ve bebeğinizin hareket özgürlüğünü kısıtlayan bir pozisyon.
E
Ela S.
24 Temmuz 2025 10:12
Büyük ihtimalle içine hafif gömüldüğü için bebeğiniz güvende hissediyor ve o yüzden uyanmıyor. Benim bahsettiğim baya hareket edebildiği ve daha geniş düz bir zemindi ancak sizin normal ana kucağıysa omurgasını boyun gelişimini olumsuz etkileyebilir