Ana Kucağında Gündüz Uykusu

51 görüntüleme
Ş

Şevval A.

12 Ağustos 2025 20:59
Bebeğim 6.5 aylık daha önceden kucakta sallayıp gezerek gündüz uykularını yaptırıyordum fakat kölo arttıkça kollarım dayanmadı bende aşağı yukarı yaylanarak sallanan ana kucağında gündüz uykularını yaptırmaya başladım . Günde 3 sefer uyuyor llki 1,5-2 saat sonraki 1 saat son uykusu da 30-45 dk cıvari yapıyor sırt boyun düz olmadığı için acaba bir zararı var mıdır içim hiç rahat değil yardımcı olabilir misiniz
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

12 Ağustos 2025 21:10
O kısmı bilemeyeceğim ama bebekler için en saglikli ve guvenli yer kendi yatakları. Uyku hijyenine dikkat ederek desteksiz uyutmaya başlamanız tavsiye ederim. Su aylarda kolayca egitim verebilirsiniz sonrasında zorlasiyor
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 21:11
Bu ayda uyku gerilemesi varmış belki uyku düzeni bundan dolayı zorluyor seni ayaklarına bak aynadan bakabilirsin ana kucağın onu sıkmıyorsa bence sorun olmaz
Ş

Şevval A.

12 Ağustos 2025 21:28
Cansu Asan Özer : Evet 5 aylıkken uyku eğitimi vermeyi denedim fakat istikrarlı olamadığım için sonuç alamadım tekrar deneyeceğim teşekkür ederim
Ş

Şevval A.

12 Ağustos 2025 21:32
Fadile Bozbay : Şuan uykularında problem yok fakat 1 ay öncesine kadar 5-5.30 cıvarı uyanıyordu erken ya da geçte yatsa sanırım o zaman yaşadık gerilemeyi . Ana kucağı yerde aşağı yukarı sallanan ana kucaklarından herhangi bir sıkma olmuyor ama sırt ve boyun konusunda endişelendim bende . Rahat ediyor demek ki uyuyor ama acaba omurga sağlığına bir zararı var mıdır
B

Betül K. ..

12 Ağustos 2025 21:53
6 aylık bebeğim ve 3 aydır gündüz uykularını ana kucağında yapıyor hatta gece uykusunada orda geçiyor sonra yatağına alıyorum. İlk zamanlarda doktora sormuştum hiç bir sorun olmaz demişti ama anakucagina bağımlı hale geldi uyumak için bende artık yatağına alıştırmaya calişicam.
Cansu A. Ö.

Cansu A. Ö.

12 Ağustos 2025 21:55
Şevval hanim eğer eğitimde kararlı olamıyorsanız denemeyin. Bebeklerin kafası cok karışıyor. Deneyeceksenjz yüksek motivasyon ve sabır gerekli egitim anneyi de bebeği de yapratiyor ama doğru uygulandığında sonucu guzel oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir