Ana Kucağı Tavsiye
53 görüntüleme
M
Muzaffer Ö.
19 Ocak 2026 14:28
Merhabalar. Bebeğimiz gaz problemleri olan bir bebek, yatar pozisyonda olmayı hiç sevmiyor. Aldığımız ana kucağına oturduğunda (klasik tip oturaklı ve sağa sola hareket eden) çok rahatsız oluyor ancak kucağa alınca rahatlıyor. Acaba dikey onun kendi yukarı aşağı hareketi ile hareket eden (babyjörn tipi) ana kucağı kullanan ve tavsiye edecek olan var mı? Bu tip bir ana kucağı almayı düşünüyoruz ama rahat eder mi sever mi emin değiliz. Bizim bebekle aynı sorunları yaşayanlar bilgi verirse sevinirim (1 ay 24 günlük bebeğimiz)
G
Gül Ş.
19 Ocak 2026 14:38
Mamma marka sallanır 3 kademeli ana kucağı var bizde gayet memnunuz bebeğim çok seviyor. Sizin bebeğinizde küçükmüş daha zaten bu tip anakucakları biraz daha 40ı çıktıktan sonra uygun diyebiliyorum sever kullandıkça
R
Rahime S.
19 Ocak 2026 14:59
Merhaba bizim bebeğimiz degazlı bir bebekti mamma yazan anakucagında durdu sadece onda cözüm buldum şuan fena alışmış durumda tek sorun o😂💗
Y
Yasemin K.
19 Ocak 2026 15:01
Baby björn markasına ait ana kucağını kullanıyoruz çok memnunuz bizde 3 aydan sonra kullanmaya başladık
Y
Yağmur
19 Ocak 2026 15:21
Mamma markasının kullanıyorum çok memnunum iyi ki var yoksa aç gezeceğim vallaha 40 dan sonra kullandım ben doğruluğu tartışılır ama başka çatem yoktu