Amniyon Sıvısı Az ( Bebeğin Suyu Az Olan)

109 görüntüleme
G

Gülcan G. D. ..

22 Temmuz 2025 11:49
28 haftalık kız çocuğuna hamıleyım doktor suyun çok az olduğunu acilen perınatolojıye gitmem gerektıgını söyledi fakat kesınlıkle randevu bulamıyorum ne yapmalıyım? Degerın 6,5 olduğunu söyledi
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

22 Temmuz 2025 12:19
Amniyon sıvı değeriniz az ama kritik ciddi risk sınırında değil. Öncelikle bol su tüketin ve sol yan pozisyonda yatın. Randevu bulamıyorsanız hekiminizden aciliyetinizi belirten bir not yazıp kaşelemesini isteyin onunla perinatoloji uzmanından rica ederseniz, yoğunluğuna bağlı olarak yardımcı olurlar.
G

Gülcan G. D. ..

22 Temmuz 2025 13:07
Hekıme bıle randevu yokkkk
Amine D.

Amine D.

Ebe

22 Temmuz 2025 13:09
Özel hastanelerin perinatoloji bölümlerine bakın oralarda vardır mutlaka. Çok geçmiş olsun.
G

Gülcan G. D. ..

22 Temmuz 2025 16:47
Özel polikliniki aradım şansıma oda bugün ızne çıkıyormuş ve çok yoğunmuş
G

Gülcan G. D. ..

22 Temmuz 2025 16:47
Yarın tekrardan başka bır kadın doğuma godeyım bakim ne olacak
H

Hilal Ç.

23 Temmuz 2025 12:22
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 34 te suyumun az olduğunu öğrendim ama benim 4.5 gibiydi. Ardından 37 ye kadar idare edelim takipli bir şekilde dedi doktorum. Bu sürede havuç yedim günlük 8 tane. Avokado yedim ve bol su içtim. Sonuç suyum çok az arttı. Ve 37 de doğurdum. Sen de havuç ye varsa katı meyve sıkacağı suyunu iç. Daha faydalı diyorlar. Benim yoktu ben yedim.
R

Reyhan T. S.

29 Temmuz 2025 07:20
Bol su ve 2 günde bir bir bardak havuç suyu önermişti doktorum bende hamilelikte yaşadım aynı durumu 1-2 haftaya toparlamıştı . 2 günde bir bir bardak havuç suyu mutlaka tüketin .
Y

Yeşim A. K.

30 Temmuz 2025 12:16
Selamlar, benim 34 haftalıkken 4e düşmüştü ve 38e kadar takiple ilerlettik gebeliği. Bol bol havuç suyu elma suyu içtim size de öneririm.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir