Amniyon Sıvısı

90 görüntüleme
T

Tuğba A. ..

25 Haziran 2025 09:56
Merhabalar Osman Bey
Benim kardeşim 31 haftalık gebe.Seker yüklemesi yapıldı ama içecekten yarım saat sonrası kustu.doktorumuza ilettik ama tekrarina gerek görmedi.sonrasinda amniyon sıvısı fazla meyveyi azalt dendi . azalttı kardeşim.dun yine kontrolü vardı fakat yine fazla çıktı sıvı.24 dendi sayı olarak.sinirmis.sekeri karbonhidratı azalt denildi.bu durumla ilgili görüşlerinizi rica ediyoruz.neler yapmalıyız,bu durumda bebeğin yutkunma,cigeriyle ilgili bir problem oluşur mu nasıl engel oluruz .erken doğum olabilir,doğumda kanama fazla olabilir,bebek kuvoze alınabilir olarak ihtimaller sıralandı.kardesim meyve,şeker ve karbonhidrat,beyaz ekmek yemeyi nerdeyse bıraktı.protein ve yeşil sebze ile beslenmeye başladı.doktorumuz diyet yapmasını söyledi.bebek 1600 Gr şuanda
T

Tuğba A. ..

25 Haziran 2025 10:12
Merhaba ben de de amniyon sıvısı fazlalığı vardı. Farklı doktorlara da gittim şekeri ekmeği kes dediler diyet gibi beslendim. Sorun olmuyor sıkılmayın suyun patlaması olasılığına karşı doktorum beni 37+5 te doğuma aldı. 2670 gr doğdu kızım. Hemen topladık kilosunu şükür.
T

Tuğba A. ..

25 Haziran 2025 10:16
Anladım bizde kestik şekeri, ekmeği.sizin adınıza da çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah.bende sorunsuz ve zamanında kızımı kucağıma alırım inşallah
D

Dilan ..

25 Haziran 2025 13:50
Merhaba bende de aynı sorun vardı ben sadece meyveyi ve şekerli olan herşeyi bırktım yoluna girdi problem olmadı bebeğim şimdi 9 aylık
T

Tuğba A. ..

25 Haziran 2025 14:16
Sağlıkla büyütün inşallah sizde.ne bileyim korktuk biraz yalan yok,sağlıkla doğsun bizimki de inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir