Alt/ust Gaz

75 görüntüleme
B

Buse

23 Aralık 2025 15:16
48 günlük bebegim gazini alttan cikarirsa ustten cikmiyor, ustten cikarsa da alttan cikartamiyor gaz masajlarida yapıyorumama cok bi etki goremiyorum. Aci elma yagi kullandim 2 kere masaj yapmak icin kullanan cok kisi gordum ama baska bi etkili cozum varmi (gaz damlalari kullanmiyorim cevremde kullanip daha kotu olan cok fazla insan var bu yuzden kullanmaya endiseliyim )
S

Sevgi B. T. ..

23 Aralık 2025 15:22
Benim bebeğimde de aynı problem vardı . Biz probiyoyik kullanıyorduk. Ve acıelma yağı ile masaj çol etkili oluyordu
Duygu C.

Duygu C.

23 Aralık 2025 15:27
Bende acı elma yağı kullandım ama etki göremedim her bebek kendine özel oluyor nurse hurveys şurup kullandım kabız yaptı probiyotik kullandım sonra doktorumuz farklı bi damla önerdi oda fayda etmedi ılık duş sonra masajla çok rahat çıkarıyordu saat yönünde 8 kere daire çiziyordum sonra yanlardan 8 kere ortaya doğru topluyordum sonra 4 kere ı love you taktiği sonra göğüs kafesinden bağırsaklara kadar 8 kere süpürür gibi çekiyorsun sonra bisiklet haraketi sonra karnını 2 dizini bükerek bastırıyordum 6 saniye ve o meşhur ses Pırt :) belki faydası olur :)
Z

Zşngz

23 Aralık 2025 15:30
Her beslenmeden sonra mutlaka üstten gazını cikartin biz bazen 15 20 dakika ugrasiyorduk üstten gazı cikarsa alttan daha az gazı olur ayaklarını sıcak tutmaya özen gosterin benim evim 24 25 dereceydi doktorlar bu derecede zibin istiyorlar sadece qma ben bebeğimin usudugunu dusundugum için guzelce giydirdim ki daha rahat ettik gaz konusunda bir de bu bi dönem ve geçecek allahin izniyle
B

Buse

23 Aralık 2025 16:24
Hangi probiyotikleri kullanıyorsunuz isimlerini yazabilir misiniz
Duygu C.

Duygu C.

24 Aralık 2025 17:19
Tweppy kullanıyorum ben

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir