Alttan Gaz İçin Relaktaz Damla Kullanan?

50 görüntüleme
E

Elif ..

Premium Üye
7 Nisan 2026 07:50
Alttan gaz çıkaramıyor 26 günlük sütüm de çok tazyikli laktoz yükü yapıyor ondan sanırım çok gazlı bir bebek deneyen oldu mu
B

Büşra ..

7 Nisan 2026 23:08
Ben denedim bu damlayı doktor bize de vermişti. Ancak hiç memnun kalmadım. Ama biz hiçbir gaz damlası ve probiyotikten memnun kalmadık. Benim de sütüm tazyikli geliyor ve bebeğim boğulacak gibi oluyor. Doğduğu ilk günden beri de aşırı gazlı bir bebekti. Biraz dik emzirme, emzirme öncesi elle sağım yapma, emzirmeye ara verip gazını çıkartıp devam etme ve biraz da karın masajıyla bu işi çözdük. Bebek büyüdükçe kendi gazını çıkarmaya başlıyor zaten hem de emmeyi öğrendiği için memeyi daha düzgün tutuyor ve daha az hava yutuyor.
G

Gülendam ..

7 Nisan 2026 23:23
Aynı durumu yaşadım bunun için kaç kez götürdüm doktora ama relactaz bizi daha çok kusturnuştu bulabiliyorsanız eğer biogaia damla gaz sorunumuzu çözüyordu tabi doktorunuza danışın ve her beslenme öncesi sonrası masaj da etkili oluyor
S

Seçil .. K.

8 Nisan 2026 23:34
Hiç bir gaz damlasını tavsiye etmem oğlum 2 yaşında ve hala gaz sorunu yaşıyor yeni dogan dönemde gaz damlalarının neredeyse hepsini denedik ama daha sancılı oldu daha çok ağlıyordu tek işe yarayan karnına sıcak uygulamaktı poposunda çatlak oldugu bir dönem dr fito krem vermişti yumuşattıgı için gazı rahat çıkarttıgını farkettim şuan bile gazdan kıvrandıgında poposuna çok az sürüyorum 1 dk geçmiyor gazı çıkartması tabi her çocuk malesefki aynı olmuyor çoğu şeyi biz deneme yanılma bulmak zorunda kaldık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir