Altıncı Ay Kontörlü Lütfen Bakar Mısınız
100 görüntüleme
H
Handan ..
21 Mart 2026 21:41
Altıncı ay kontörlüne gittik bebeğim beşinci ayda boyu 68 cm bu ayda hiç uzamamış. Kilosu az da olsa artmış neyden öyle oldu anlamadım düzenli boy kilo artıyordu. Bu durumu yaşayan var mı

Özge A.
21 Mart 2026 21:53
Bi zaman sonra cok fazla artmaz hepsi böyle masallah bpyu falan güzel zaten
G
Gülcan Ş.
21 Mart 2026 22:02
Bizim de hiç kilo almamıştı abartısı söylüyorum 50 gram falan almıştı sadece ama 2 cm boyu atmıştı hemşiremiz boya vermıs demişti
H
Handan ..
21 Mart 2026 22:26
Bi zaman sonra cok fazla artmaz hepsi böyle masallah bpyu falan güzel zaten
H
Handan ..
21 Mart 2026 22:27
Bizim de hiç kilo almamıştı abartısı söylüyorum 50 gram falan almıştı sadece ama 2 cm boyu atmıştı hemşiremiz boya vermıs demişti
G
Gülcan Ş.
21 Mart 2026 22:31
Yaa her çocukta farklı bir durum bu kimisi kilosunu da boyunu atar ama kimisin de de gelişimi bir dönem durur bununla beraber hastalıktı dişti bunlarda gelişimi etkiliyor iyi gözlemleyin ek gıda sürecine girmişsinizdir zaten ek gıdayla arası iyi olursa toparlarsınız merak etmeyin çok üzmeyin sıkmayın kendinizi bebegınız sizden etkilenir
H
Handan ..
21 Mart 2026 22:33
Yaa her çocukta farklı bir durum bu kimisi kilosunu da boyunu atar ama kimisin de de gelişimi bir dönem durur bununla beraber hastalıktı dişti bunlarda gelişimi etkiliyor iyi gözlemleyin ek gıda sürecine girmişsinizdir zaten ek gıdayla arası iyi olursa toparlarsınız merak etmeyin çok üzmeyin sıkmayın kendinizi bebegınız sizden etkilenir
Yükleniyor...