Alt Sınırda Gelişim

324 görüntüleme
Ş

Şeyma

Premium Üye
2 Temmuz 2026 18:13
35. Haftamdayım bebeğim nst de sakin olduğu için doktorum sürekli beni geriyor Perinatoloji doktoru inceledi kalbinde vs bişey yok dedi fakat bende damar tıkanıklığı varmış kan sulandırıcı verdi geçen hafta bu haftaki kontrolümde gelişimi alt sınırda dedi ne yapmam gerektiğini bile söylemedi doğru düzgün bilgi vermiyor tedirgin oldum kilosu 2400 doktorumu risk alıp değiştireceğim güvendiğim bi hastaneye gideceğim ama sormak istedim aynı durumu yaşayan anneler var mı ne yaptınız?
Göktenur B.

Göktenur B.

2 Temmuz 2026 18:29
Bebekler son haftalarında çok hızlı kilo alıyorlar ben 38. Haftamda gittiğim de oğlum 2900 dü 39+3 de doğum yaptım kilosu 3325 gram dı ikinci gebeliğim de kilo alımı az demişti doktorum bol bol kuru yemiş yemiştim bence sizi strese sokmicak doktora gidin gönlünüzü ferah tutun
Ş

Şeyma

Premium Üye
2 Temmuz 2026 18:52
Göktenur Bektaş
Bebekler son haftalarında çok hızlı kilo alıyorlar ben 38. Haftamda gittiğim de oğlum 2900 dü 39+3 de doğum yaptım kilosu 3325 gram dı ikinci gebeliğim de kilo alımı az demişti doktorum bol bol kuru yemiş yemiştim bence sizi strese sokmicak doktora gidin gönlünüzü ferah tutun
Son haftalarda değiştirme diyorlar ama içime sinmiyor her kontrolüm stresli olmaya başladı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim 🥰
Göktenur B.

Göktenur B.

2 Temmuz 2026 19:04
Şeyma
Son haftalarda değiştirme diyorlar ama içime sinmiyor her kontrolüm stresli olmaya başladı yanıtladığınız için çok teşekkür ederim 🥰
Ben değiştirmistim büyük oğlum tam pandemi zamanında doğdu devlet Hastanesi'ne gittiğimde de sürekli başka doktorlara denk geliyordum 34. Haftamda başka doktora gittim en azından çevremde herkesin övdüğü bı doktordu güvende duydum çokta güzel geçti doğumum
Ş

Şeyma

Premium Üye
2 Temmuz 2026 19:05
Göktenur Bektaş
Ben değiştirmistim büyük oğlum tam pandemi zamanında doğdu devlet Hastanesi'ne gittiğimde de sürekli başka doktorlara denk geliyordum 34. Haftamda başka doktora gittim en azından çevremde herkesin övdüğü bı doktordu güvende duydum çokta güzel geçti doğumum
Sizin adınıza çok sevindiim bende kesin karar verdim değiştireceğim
E

Ece

Premium Üye
2 Temmuz 2026 20:40
Şeyma
Önemli olan sizin iyi hissetmeniz, değiştirin gitsin. İç sesinize güvenin. Alt sınır-üst sınır aralığında herhangi bir yer tıbben “normal” dir. Ölçüme göre de fark edebiliyor. Ayrıca alt sınırın belirgin altında ise o zaman söylemeliydi. Anne adaylarını strese sokan doktorlardan uzak duralım bence. Ben doğurdum persentilde hep alt sınıra yakınım ama hiç dert etmiyorum çünkü sonuçta sınır aralığındayım.
Ş

Şeyma

Premium Üye
2 Temmuz 2026 20:44
Ece
Önemli olan sizin iyi hissetmeniz, değiştirin gitsin. İç sesinize güvenin. Alt sınır-üst sınır aralığında herhangi bir yer tıbben “normal” dir. Ölçüme göre de fark edebiliyor. Ayrıca alt sınırın belirgin altında ise o zaman söylemeliydi. Anne adaylarını strese sokan doktorlardan uzak duralım bence. Ben doğurdum persentilde hep alt sınıra yakınım ama hiç dert etmiyorum çünkü sonuçta sınır aralığındayım.
Kesinlikle son birkaç haftadır sürekli olarak tedirgin edip strese sokuyor açıkçası kendisinin ölçümlerininde bi tutarlılığı yok bugüne kadar hastane yakın zorunlu sezaryen olacağım doğumda yaklaştı diye çok önemsemedim ama alt sınıra yakın deyip hiçbir bilgi vermedi ne yapmam gerektiğiyle ilgili kendisine olan güvenim bitti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir