Alt Gaz Sorunu

89 görüntüleme
Ü

Ümran B.

4 Ağustos 2025 05:50
Oğlum 4 aylık gece saat 5 te ıkınarak uyanıyor alt gazını çıkartamıyor,emzirdikten sonra gazını çıkartıp öyle yatırıyorum,önerisi olan var mı?🌸
B

Burcu G.

4 Ağustos 2025 05:52
Öneri varsa ben de alabilirim oğlum beş aylık hala şu gaz sorununu yaşıyoruz oğlum mama içiyor belki o yüzden olabilir
Rümeysa E. .

Rümeysa E. ..

4 Ağustos 2025 06:21
Biz de çok yaşadık özellikle geceleri daha çok birikinti oluyor sanırım daha da sorun oluyordu uykusundan uyanıyordu kaldırıp masaj yaparak rahatlatıp öyle uyutuyordum sonrasında probiyotik kullanmaya başladık o şekilde rahatladı kızım doktorunuza danışarak başlayabilirsiniz isterseniz bir de gün içerisinde sık sık gazını çıkartmaya çalışıyordum geceye çok birikmemesi için ama dediğim gibi probiyotik bizi rahatlattı bu konuda çok fazla gaz olduğunda kimyon çayı yapıp bir iki çay kaşığı içiriyordum ☺️
E

Elif S.

4 Ağustos 2025 06:40
7. aydayız hala böyleyiz. sabah uyanıp o kakayı yapana kadar bazen 15dk'da bir uyanıp memede gaz çıkarıp uyuyor. zor..🤦🏻‍♀️ doktorumuz da 3. aydan sonra prpbşyotiğe ihtiyacıniz olmaz zaten demişti, bu sorunu hiç dile getirmedim, belki getirsem bir önerisi olacak ama.. çaresi olmadığını düşünüyorum 🥲 arada popo bölgesine uyarıcı bir şekilde kremle dairesel masaj yapıyorum gündüz. geceye kaka ve gaz kalmaması için😅 ama nafile... çözen olursa ben de faydalanırım 🧐
Ü

Ümran B.

10 Ağustos 2025 13:22
Rümeysa hanım hangi probiyotiğe başladınız acaba?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir