Alt Değiştirme ve Kaka
108 görüntüleme
R
Rukiye Ç. K.
26 Aralık 2025 13:12
Bebeğim 10 aylık,2.dişini çıkarıyor,buna bağlı mı bilmiyorum ama gün içinde kaka miktarı arttı, ilk başlarda az ve sık yapıyordu ama şimdi normal miktarda 3 kere vs yapıyor. Bu normal mi
Ayrıca bez değişimi yapmak çok zorlaştı,ekran hiç açmamıştım ama artık mecburen iki dklık şarkılar açıyorum, siz nasıl yapmıştınız,ne yapsam ekran vermesem tavsiyeleriniz bekliyorum
Ayrıca bez değişimi yapmak çok zorlaştı,ekran hiç açmamıştım ama artık mecburen iki dklık şarkılar açıyorum, siz nasıl yapmıştınız,ne yapsam ekran vermesem tavsiyeleriniz bekliyorum
S
Senem İ.
26 Aralık 2025 13:56
Altını değiştirirken eline krem kutusu verebilirsiniz ne bileyim kumanda dişleri kaşındığı için o iki dkda oyalar onu
S
Senem İ.
26 Aralık 2025 13:57
Kakasında anormal bi durum yoksa 3 kerede yapabilir o gün de yapmayabilir
Ö
Özge T.
26 Aralık 2025 14:03
İshal gibiyse doktora götürmek lazım diye düşünürüm, püre kıvamında ise ve yine de içinize sinmiyorsa fotoğraflayın doktor için ama bebeklerin bu sayıları problem olmuyor dinlediğim kadarıyla genel hali iyiyse tamam. Değişimde benim oğlan da durmuyor normal zamanda eline vermediğim şeyleri veriyorum oyalanması için mesela kendi dişli tarağım veya lens suyu şişem….
A
Aylin G. Ç. ..
26 Aralık 2025 14:11
Evet normal zamanda oybamadigi bir seyi eline verince duruyor biciriklar alt degistirirken
R
Rukiye Ç. K.
26 Aralık 2025 20:10
Teşekkür ederim yanıtlarınız için 😊