Alnındaki Kıllar

178 görüntüleme
L

Lale

14 Mayıs 2026 15:51
Merhabalar bebeğim kız 11,5 aylık. Alnında ve sırtında kıllar var. Doktor alnında kıl olması normal değil gözü de badem gibi Genetik görsün. Genetik doktoru test yapmaya gerek duymadı. Bu seferde endokrine götürün dedi böbrek üstü bezlerinde sorun olabilir dedi. Mutlaka görünmeli diyo. Biraz araştırdım hormonal bi sorun olsa ter genital bölge ve koltuk altında da kıllanma olmalı diyor. Ama oralarda kıl yok. Biraz zayıf doğdu ve zayıf ilerliyo kıllar o yüzden dökülmemiş olabilr mi? Eşimin ailesi de öyle kıllı eşim de kıllı. Kuzenimin kızı da bebeğimle yaşıt alnı dolu kıl. Bu her zaman bi sorun mu? Gelişimi de Allah’a şükürler olsun fena da değil yani. Moralim çok bozuk artık
R

Rabia D.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 16:11
Yani ne olur ne olmaz gösterin bence sadece sağlık olarak bi sorun yoksa bence hiç bi sorun yok dökülsün dökülmesin sonra aldırırırsınız ama sağlık olarak bi sorun olmadığından emin olun bence
G

Gülcan Ş.

14 Mayıs 2026 16:24
Benim kızım da öyle nörolog gördü kaşları birleşmeye meyilli bebek saçlar var gibi şeyler yazdırdı bilgisayarına benim kızım da zayıf doğdu zayıf ilerliyor genetik gördü kan testi aldı henüz sonuç almadım zaman alıyormuş çıkması vücuduna baktı anormal bir durum var mı diye sorduğumda yok cevabı aldım tabi biz bu süreçte nöbet geçirdik Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor kızım epilepsi hastalığı olduğunu ögrendık ne tetikler diye test verdik bence kılsız tüysüz bebek mi olur olmayan da sarışın yada buğday tenlidir bence
L

Lale

14 Mayıs 2026 16:32
Gülcan Şahan
Benim kızım da öyle nörolog gördü kaşları birleşmeye meyilli bebek saçlar var gibi şeyler yazdırdı bilgisayarına benim kızım da zayıf doğdu zayıf ilerliyor genetik gördü kan testi aldı henüz sonuç almadım zaman alıyormuş çıkması vücuduna baktı anormal bir durum var mı diye sorduğumda yok cevabı aldım tabi biz bu süreçte nöbet geçirdik Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor kızım epilepsi hastalığı olduğunu ögrendık ne tetikler diye test verdik bence kılsız tüysüz bebek mi olur olmayan da sarışın yada buğday tenlidir bence
Amin 🙏 Öncelikle çok geçmiş olsun 🤲 inşallah tertemiz sonuçlar alırsınız.

bizimkinin de kaşı birleşik ama eşimin ailesinin kasları hep öyle. Başka bir genetik doktoruyla da görüştüm ailede var deyince normal dedi. Biz de doğulu insanlarız yani hemen hemen hepsinde kıl var. Beslenme dışında başka bir problemimiz yok Allaha şükürler olsun. Genetik doktoru da o yüzden zaten gerek duymadı test yapmaya. Ama bir anne olarak endişe duyuyorum. Tabii ki de endokrine de götüreceğim randevu bulursam tabi
G

Gülcan Ş.

14 Mayıs 2026 16:39
çok teşekkür ederim amin insaAllah ❤️ başka doktora da götürün içiniz rahat etsin en azından
T

Tuğba B. ..

14 Mayıs 2026 17:23
Doğunca oğlumun uüzünde kulaklarında sırtında alnında o kadar çok vardı ki. Yüzü kulakları döküldü alnınfa var ama çok rahatsız edici değil esmer bebek. Doğılu insanlarda genetik de oluyır sağlıklı olsun çok takılmayın
L

Lale

14 Mayıs 2026 17:38
Tuğba Beyazgül
Doğunca oğlumun uüzünde kulaklarında sırtında alnında o kadar çok vardı ki. Yüzü kulakları döküldü alnınfa var ama çok rahatsız edici değil esmer bebek. Doğılu insanlarda genetik de oluyır sağlıklı olsun çok takılmayın
Bizimkinin yanağındaki kulağındakiler döküldü alnındakiler dökülmedi. İnsan ister istemez takıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir