Allerji
96 görüntüleme
B
Bahar
1 Eylül 2026 12:05
Kızım 23 aylık allerjisi olduğunu düşünüyorum doktora götürüyorum tuzlu su veriyor biseyi yok dedi gece uyurken cok horluyor burnundan nefes alamıyor surekli ağzından aliyor 5 ay falan oldu uyumuyorda gece cok uyanıyor rahat nefes alamadığı icin nasonex sprey sıksam olur mi acaba yaşına göre.
Avusturalya dayız ve 1 yil oldu burdayiz doktorlar hep tuzlu su ile gecistiriyorlar 4 5 defa götürdüm farklı doktora. Ne yapacam bilemedim surekli burnunuda cekiyorum günde en 2 defa cekiyorum kresede basladi 2 ay oldu.
Avusturalya dayız ve 1 yil oldu burdayiz doktorlar hep tuzlu su ile gecistiriyorlar 4 5 defa götürdüm farklı doktora. Ne yapacam bilemedim surekli burnunuda cekiyorum günde en 2 defa cekiyorum kresede basladi 2 ay oldu.
G
Gül Ş.
Premium Üye
1 Eylül 2026 16:34
Sürekli burun açması yapabilirsiniz Serum fizyolojik kullanıyorsanız ml artırıp tamamen boşaltmayı deneyin.
Nasonex kortizonlu bir sprey olduğu için doktor önermediyse kullanmayın yanlış veya fazla kullanım burun mukozasında istenmeyen etkilere yol açabilir dikkatli olmak lazım.
Nasonex kortizonlu bir sprey olduğu için doktor önermediyse kullanmayın yanlış veya fazla kullanım burun mukozasında istenmeyen etkilere yol açabilir dikkatli olmak lazım.
S
Sevgi K.
1 Eylül 2026 19:03
Geniz eti olabilir mi acaba bebeğinizde
B
Bahar
2 Eylül 2026 08:11
#gül ş hepsini denedim doz artirdim surekli burnunu çektim ama halen devam ediyor burnu surekli koyu sarı akıyor
B
Bahar
2 Eylül 2026 08:12
Geniz eti olabilir mi acaba bebeğinizde
Yükleniyor...