Alkol

124 görüntüleme
M

Meryem D.

19 Temmuz 2025 09:51
Bebeğim 2 buçuk aylık bira veya şarap içmemde herhangi bi sakınca var mı doktoruna soran oldu mu acaba bebeğe herhangi bir yan etkisi olur mu
D

Damla G. ..

19 Temmuz 2025 12:55
Benim bebeğim de 36 günlük ben sadece kendime iyi gelmesi için alkolsüz bira içiyorum hem sütü de artıyor diyorlar ☺️ emzirirken sarhoş olana kadar içemeyeceğim için en azından o bira tadı bile beni mutlu ediyor 😃 Deneyebilirsin bence
M

Meryem D.

19 Temmuz 2025 13:02
Çok teşekkür ederim❤️
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Temmuz 2025 18:23
Şimdi bu konuda bazı hekimler şarap vs içebilirsin diyorlar. Aktif alkol kullanan biri olarak bu olaya yorumum şu; asla zarar vermiyor çalışması yapılmamış 1 tane içsem beni ne kadar mutlu edecek ? Bebeğim için değer mi ? Açıkçası bir denge terazisi yaptığımda hep içmeyen tarafım ağır basıyor. Bebeğim 3.5 aylık hamilelikle beraber 1 senedir içmediğimi düşününce 1 tanesi bile reflekslerimi azaltabilir ve olası bir sıkıntı yaşarsam hayat boyu kendimi affetmem. Bebeğimin daha kıymetli olduğuna inandığım için ben içmiyorum. Karar sizin tabii..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir