Alkışı Unuttu

279 görüntüleme
Ş

Şule Ş.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 07:40
Bebeğim 10 aylık 15-20 gün önce alkışı öğrenmişti şimdi ne yaptıysam yaptıramıyorum yapmıyor yani bir sıkıntı olabilir mi
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
30 Ağustos 2026 07:41
Bebeğiniz 10 aylık ve kısa bir süre önce alkışlamayı öğrenmiş. Şimdi ise alkışlamıyor. Bu durum bazen bebeklerde görülen normal bir gelişme sürecinin parçası olabilir.

Bebekler sürekli yeni şeyler öğrenir ve bazen de eski alışkanlıklarını kaybedebilir. Bu durum genellikle birkaç gün sonra tekrar başlar.

Eğer bu durum devam ederse, işte birkaç şey kontrol edilebilir:

1. Bebeğinizin işitmesi: Bebeğinizin işitmesiyle ilgili bir problem olup olmadığını kontrol ettirebilirsiniz.
2. Bebeğinizin gelişimi: Bebeğinizin genel gelişimi ve refleksleri doktorunuzla görüşebilirsiniz.
3. Bebeğinizle iletişim: Bebeğinizle konuşup, gülüşerek ve oynayarak iletişim kurmaya devam edin.
4. Sabır: Bebeğinizin gelişim sürecinde sabırlı olun.

Eğer endişeleriniz devam ediyorsa, doktorunuzla görüşmeyi ihmal etmeyin.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
T

Tuğba B. ..

30 Ağustos 2026 12:24
Bebekler yeni birşey öğrwndiğinde diğer hareketi yapmıyorlar. Ama unutmuyorlarda beklemediğiniz bir anda yapacaktır. Ben oğlum unuttu galiba dedim bir gün şarkı söylüyordum anneni seviyorsan alkışla diye baktım alkışkamaya başlamıştı:)
R

Rabia K. ..

30 Ağustos 2026 12:24
Benim bebeğim 7 aylıkken yapıyordu 11 aylık oldu artık yapmıyor ama olabiliyor bu tarz şeyler
Ş

Şule Ş.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 12:27
Rabia K.
Benim bebeğim 7 aylıkken yapıyordu 11 aylık oldu artık yapmıyor ama olabiliyor bu tarz şeyler
Allah razı olsun içim ferahladı rahatladım
Ş

Şule Ş.

Premium Üye
30 Ağustos 2026 12:27
Tuğba Beyazgül
Bebekler yeni birşey öğrwndiğinde diğer hareketi yapmıyorlar. Ama unutmuyorlarda beklemediğiniz bir anda yapacaktır. Ben oğlum unuttu galiba dedim bir gün şarkı söylüyordum anneni seviyorsan alkışla diye baktım alkışkamaya başlamıştı:)
Allah razı olsun çok sağolun cevap için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir