Alkış ve Bay Bay Yapma
77 görüntüleme
Y
Yasemin S.
9 Ağustos 2025 21:18
Bebegim 11,5 aylık alkış ve bay bay yapmıyor. Nesneleri parmağıyla gösterip istiyor. Emekleme var koltuk kenarlarına tutunup kendi yürüyor. Ama alkış ve bay yapmaması canımı sıkıyor. Normal mi sizce
Ş
Şule G.
9 Ağustos 2025 21:22
Normal her hareketi her zman yapmıyorlar. Benim oğlumda bir dönem yaptı sonra uzun bir süre yapmadı şimdi yine yapıyor ama bazende dikkati başka yerdeyse yapmıyor.
Y
Yasemin S.
9 Ağustos 2025 21:28
Instagram benim psikolojimi bozdu heryerde otizm videosu var geçen biri eger 1 yaşına kadar alkış yapmazsa direk özüm yazmış moralim bozuldu
Ö
Özge T.
9 Ağustos 2025 21:28
Normal korkmayın istemedikleri şeyleri asla yapmıyorlar bebeğim 1 yaşında aklına gelirse istediği zaman yapıyor
S
Sümeyye B.
9 Ağustos 2025 21:53
Oğlum 13 aylık öpücük atmayı öpmeyi yapmıyor diger her seyi yapıyor üstüne gittikçe çocuklar inat ediyorlar instagram gerdekten insanın psikolojisini bozuyor
Ş
Şule G.
9 Ağustos 2025 23:05
Haklısınız instagramda biraz takılınca ya kendinizi yetersiz hissediyorsunuz, ya çocuğunuzla herhangi bir sebepten sorun aramaya çalışıyorsunuz. Bende bir ara çok alkış yapmasından korkmuştum mesela 😅 o yüzden çok da fazla instagram paylaşımlarına takılmamaya çalışıyorum