Alkış ve Bay Bay Yapma

77 görüntüleme
Y

Yasemin S.

9 Ağustos 2025 21:18
Bebegim 11,5 aylık alkış ve bay bay yapmıyor. Nesneleri parmağıyla gösterip istiyor. Emekleme var koltuk kenarlarına tutunup kendi yürüyor. Ama alkış ve bay yapmaması canımı sıkıyor. Normal mi sizce
Ş

Şule G.

9 Ağustos 2025 21:22
Normal her hareketi her zman yapmıyorlar. Benim oğlumda bir dönem yaptı sonra uzun bir süre yapmadı şimdi yine yapıyor ama bazende dikkati başka yerdeyse yapmıyor.
Y

Yasemin S.

9 Ağustos 2025 21:28
Instagram benim psikolojimi bozdu heryerde otizm videosu var geçen biri eger 1 yaşına kadar alkış yapmazsa direk özüm yazmış moralim bozuldu
Ö

Özge T.

9 Ağustos 2025 21:28
Normal korkmayın istemedikleri şeyleri asla yapmıyorlar bebeğim 1 yaşında aklına gelirse istediği zaman yapıyor
S

Sümeyye B.

9 Ağustos 2025 21:53
Oğlum 13 aylık öpücük atmayı öpmeyi yapmıyor diger her seyi yapıyor üstüne gittikçe çocuklar inat ediyorlar instagram gerdekten insanın psikolojisini bozuyor
Ş

Şule G.

9 Ağustos 2025 23:05
Haklısınız instagramda biraz takılınca ya kendinizi yetersiz hissediyorsunuz, ya çocuğunuzla herhangi bir sebepten sorun aramaya çalışıyorsunuz. Bende bir ara çok alkış yapmasından korkmuştum mesela 😅 o yüzden çok da fazla instagram paylaşımlarına takılmamaya çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir