Alkış Baybay

177 görüntüleme
T

T.

21 Ağustos 2026 12:57
Bebeğim 1 yaşında hâlâ alkış ve baybay yapmıyor baybayı 2-3 kere yaptı ama ne yaptıysam yaptıramadım göx teması var isme bakma var al git gel ver anlıyor
m

mrss

21 Ağustos 2026 13:06
Merhabalar her bebek kendine özgü bende o kadar takıyordum ki bebeğim bir türlü yapmıyordu ayna karşısında örnek oluyordum kendine yaptırıyordum bir gün bir baktım alkış yapmaya başladı 13-14 ay arasıydı şimdi 15 aylık ve bir haftadır öpücük atmaya başladı o kadar mutlu oldum ki eskiden yapmıyor acaba sorun mu var diye o kadar takıyordum ki. göz teması ismine bakma da varmış siz bol bol örnek olun eminim yapacaktır kendinizi strese sokmayın canları isteyince yapıyorlar
T

T.

21 Ağustos 2026 13:08
Çok teşekkür ederim çok takıyordum doktorumda sürekli yapıyor mu diye soruyor beni strese soktu dil çıkarma ve öpücük yapıyor sadece alkış ve baybay yapmıyor ellerini tutarak örnek olmak istediğimde de kendini yerlere atıyor kendini sıkıyor istemediği belli zaten
m

mrss

21 Ağustos 2026 13:10
T.
Çok teşekkür ederim çok takıyordum doktorumda sürekli yapıyor mu diye soruyor beni strese soktu dil çıkarma ve öpücük yapıyor sadece alkış ve baybay yapmıyor ellerini tutarak örnek olmak istediğimde de kendini yerlere atıyor kendini sıkıyor istemediği belli zaten
Zorlayınca inadına yapmıyorlar her bebek farklı bazıları bir şeyi erken yaparken bazıları bir kaç ay sonra yapabiliyor bizim doktorumuzda zamanla yapacağını söylemişti öyle de oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir