Alkış, Bay Bay Yapmıyor Bu Bir Sorun mu?
186 görüntüleme
M
Merve A.
19 Haziran 2025 20:53
Merhaba, bebeğim 9 aylık emekliyor koltuktan tutunup kalkıyor ve tutunarak yürüyor. Fakat alkış, bay bay vs öğrenemedi normal mi bu durum kafama çok takıldı?
C
Cansın K.
19 Haziran 2025 21:20
Benim bebeğim de 7 aylık aynı şekilde en basit şeyleri bile öğretemedik ben de merak ediyorum bu cevabı☺️
Ö
Özlem A. ..
19 Haziran 2025 23:58
Merhabalar öncelikle, sorunuzun cevabına gelecek olursak, çok normal bi durum, her bebeğin gelişimi farklıdır, benim oğlum erken yürüdü ama bay bay yapması 13 14.ayı anca buldurdu, halbuki kuzenimin çocuğu 8.ayda bay bay yapıp üstüne bir de öpücük atıyordu, lütfen bunlara takılmayın, bebeğinizin farklı ciddi sorunları olmadığı müddetçe her anının tadını çıkarmaya çalışın, bırakın bişi öğrenip yaptığında da size sürpriz olsun🤗
Ö
Özlem A. ..
19 Haziran 2025 23:59
En önemli şey, sizinle göz kontağı kuruyor mu, yoksa boş mu bakıyor, annelik sezgilerinizi burada devreye rahatlıkla sokabilirsiniz
M
Merve A.
20 Haziran 2025 16:39
Çpk şükür göz göze gelmede vs sıkıntı yok sadece alkış vs olmayınca endişe ettim ama haklısınız her bebeğin gelişimi farklı. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
K
Kamile Ç.
21 Haziran 2025 09:27
Her bebeğin gelişimi farklı bir de gelişim nöbetlese devam edebiliyor mesela yürüme hareket gelişirken dil gelişimi durabilir dil gelişimi öndeyken yürüme vb hareket geç gelişebilir.