Alkış Bay Bay Yapmıyor

120 görüntüleme
G

Gamze D.

18 Nisan 2026 16:37
Bebeğim 9 ay 3 günlük ama hala bir alkış bay bay yapmıyor gel gel yapıyor mu anlamıyorum çünkü heyecanlanığında ellerini açıp kapatan bir çocuk. ama mesela ben elimi ağzıma vurarak ses çıkardığımda sonra onun ağzına götürdüğümde oda ses çıkarıyor taklit olarak geçer mi bu bilmiyorum bu hareketlerin zaman aralığı nedir ne kadar daha beklenilir?
E

Eliff

18 Nisan 2026 17:18
Bizim bebekte bay bay yapmıyor alkışta, doğrusu öğrenmesi için çok teşvikte bulunmadık 9 ay 9 günlük. doktorumuz cee ee ye tepkisinin önemli olduğunu söylemişti.
G

Gamze D.

18 Nisan 2026 17:20
Eliff
Bizim bebekte bay bay yapmıyor alkışta, doğrusu öğrenmesi için çok teşvikte bulunmadık 9 ay 9 günlük. doktorumuz cee ee ye tepkisinin önemli olduğunu söylemişti.
ben çok teşvikte bulunuyorum izliyor ama yapmıyor yapmaya çalışıyor sanki bilmiyorum cee ee tepkisi nasıl olmalıymış ce oynarken gülüyor heyecanlanıyor
E

Eliff

18 Nisan 2026 17:24
Gülüp heyecanlanıyorsa o da yapmaya çalışıyorsa bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İçinizin rahat etmesi için doktor muayene götürün
Latife K.

Latife K.

18 Nisan 2026 20:50
Alkış ve baybay kıstas değil. Mesela siz bir düğmeye bastınız o da basıyorsa, arabayı sürdünüz o da sürüyorsa bunlar da taklit. Suan yapmasa da bir aya kadar yapar. Biraz siz değil de baba veya başka biriyle yaparsa daha hızlı olabilir. Ben gurbette büyüttüm izne geldiğimizde dedesinden öğrenip yapmıştı. Suan da öyle benden ziyade başkasının yanında daha çabuk tekrar yapıyor
G

Gamze D.

18 Nisan 2026 21:04
Latife Karadaş
Alkış ve baybay kıstas değil. Mesela si bir düğmeye bastınız o da basıyorsa, arabayı sürdünüz o da sürüyorsa bunlar da taklit. Suan yapmasa da bir aya kadar yapar. Biraz siz değil de baba veya başka biriyle yaparsa daha hızlı olabilir. Ben gurbette büyüttüm izne geldiğimizde dedesinden öğrenip yapmıştı. Suan da öyle benden ziyade başkasının yanında daha çabuk tekrar yapıyor
ya teşekkür ederim yorumunuz için bende gurbetteyim babasına ağırlık verelim bakalım bu konuda nasıl olacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir