Alkış-bay Bay!!

148 görüntüleme
B

Büşra S.

14 Şubat 2026 11:15
Bebeğim yeni 9 aylık oldu. Alkış ve bay bay yapmıyor. Göz teması çok güzel sosyal gülğmsemesi var babıldaması var emeklemesi tutunarak ayağa kalkması adımlaması var ancak ismine de dönmüyor. Sizin bebekleriniz alkış bay bayı ne zaman yaptı ve isimlerine baktı
S

Saime D. K. ..

14 Şubat 2026 11:19
Alkışı 10 ayın sonunda yaptı benim oğlum eğer birşeye odaksa ve uykusu varsa bakmaması normalmiş otizim tanısı için bir çok şeyi karşılaması gerekiyor
B

Büşra S.

14 Şubat 2026 11:22
Adıyla seslendiğimde bakmaması beni çok endişelendiriyor. Her yerde otizm videoları var insan iyice panik oluyor. Sürekli sesleniyorum ama dönmüyor.
Çağla Y.

Çağla Y.

14 Şubat 2026 11:33
Osman hoca ucube videolarından uzak durun der hep. Benim kızımda 29unda 9. Ayı dolduracak alkış bay bay yok emekleme yok sürünüyor sadece ama istediği yere ulaşıyor al - ver gibi komutları anlıyor gülümseme vs var keyfi yerinde bu tarz videolar gördüğünüzde izlemeden geçin sosyal medya gerçekten insanın psikolojisini bozup annemligimizi sorgulamamıza sebeb oluyor buna kimsenin hakkı yok. Takipli doktorunuz normal diyorsa hersey normaldir içiniz rahat olsun her çocuk bir değil ismine dönmeye gelince işine gelmiyordur yada ilgisi baska bir yerdeyse özellikle oyun oynarken bizim ki de dönüp bakmıyor
B

Büşra S.

14 Şubat 2026 11:37
Doktorumuz göz temasının çok iyi olduğunu söyledi. Ama işte annelik bilirsiniz içine o kurt bi kere düşmeyegörsün. Umarım her şey yolundadır.
Damla B.

Damla B.

14 Şubat 2026 12:15
Benim kızım 9 aylık olacak 1 hafta sonra. Göz teması var arada ismine bakıyor ama alkış baybay yok emeklemiyo da oturduğu yerde sağa sola az az hareket ediyor. Endişe edilecek bir şey değil bence bunlar. Şimdiye kadar hiç endişelenmemiştim bile siz diyince bi acaba oldu kafamda ama lütfen böyle şeylerle sıkmayın canınızı. Alkış baybay için erken bence benim kız gel gel yapıyo sadece

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir