Alex Alerji Testi
62 görüntüleme

Şeyma S. ..
14 Temmuz 2025 10:04
Besin alerjisinde neye alerjisi var öğrenmek için ALEX isimli alerji testi yapılıyormuş yaptıran ya da detaylı bilgisi olan var mı acaba?
A
Ayşe E.
14 Temmuz 2025 10:14
Neden alerji testi yaptıracaksınız acaba neyden şüpheleniyorsunuz benim de kızımın dirsek kısımları kızarmış kabarmış alerjiden korkuyorum

Şeyma S. ..
14 Temmuz 2025 10:16
Kakada kan ve mukus şikayetimiz var doktorumuz alerji testi istedi süt ürünleri tahin ve et yemeğinden şüpheleniyoruz biz
S
Semanur Ş.
14 Temmuz 2025 10:30
Öncesinde normal test yaptırıp eğer çıkmazsa sonrasında onu yaptırabilirsiniz aslında bilmiyorum bize gerek olmadı öncesinde cilt somrasında kan sonucuyla baktık şüphelendiğimiz yiyecekler için bilmiyorum o ücretli bir şey mi kapsamlı heralde baya
A
A N.
14 Temmuz 2025 14:48
Ömer saltana gidiyoruz bizdede çoklu besin alerjisi var 2 tane İstanbulda labaratuvara yönlendiriyor daha güvenli demişti o testlerinde yanlış çıkma oranı oluyor bir tanıdık medipolde yaptirdi buğday alerjisi çocuk buğday alerjisi çıkmadı
Biorezonansin kendi kan testi var orda yaptırdık 6500 parametreleri var yapan doktor onunda kızında hatalı sonuç almışlar moleküler alerji testleeinden biorezonansi yaptırmıştı bizede onu önerdi
Biorezonansin kendi kan testi var orda yaptırdık 6500 parametreleri var yapan doktor onunda kızında hatalı sonuç almışlar moleküler alerji testleeinden biorezonansi yaptırmıştı bizede onu önerdi