Alerjik mi Diyet Yapmam Gerekir mi?

100 görüntüleme
S

Sevgi

4 Nisan 2026 21:10
1 ayından beri sulu mukuslu yeşilimsi - sarı karışık kaka ve gaz köpüklü o yüzden sürekli genitalden makata kadar pişik hep, cilt temiz kakada kan yok gazı çok ama kendi çıkarıyor. Karnının içi gurul gurul ötüyor. Sesli kaka yapıyor. Şuan 4 aylık alerjik mi oluyor bebeğim?? diyet yapmadım hiç böyle devam ettik 3 aydır dr sordum kan yoksa cilt temizse diyete gerek yok test 1 yas altı önermiyoruz dedi.
E

Ece24

4 Nisan 2026 21:15
Cildinde yüzünde kızarıklık döküntü olunca alerji olasılığı artıyor
M

Meliha T.

4 Nisan 2026 21:37
Muhtemelen laktoz intoleransıdır
S

Sevgi

4 Nisan 2026 21:59

Meliha Taşdemir

Muhtemelen laktoz intoleransıdır

2 ayrı doktora götürdüm bir şey demediler anne sütünü kesme dediler diyet önermediler
M

Meliha T.

4 Nisan 2026 22:01

Sevgi

2 ayrı doktora götürdüm bir şey demediler anne sütünü kesme dediler diyet önermediler

Evet zaten diyet yapmanıza gerek yok zamanla düzelen bir şey emzirmeye devam edin
S

Sevgi

4 Nisan 2026 22:02

Meliha Taşdemir

Evet zaten diyet yapmanıza gerek yok zamanla düzelen bir şey emzirmeye devam edin

Teşekkürler
B

Begüm A.

4 Nisan 2026 22:04
Kakada kan ve egzama benzeri döküntü yoksa diyet yapmanıza gerek yok bence de ön süt son süt dengesizliği be sütün tazyikli gelmesinden dolayı da bu belirtiler olabilir
S

Sevgi

4 Nisan 2026 22:09

Begüm Aksoy

Kakada kan ve egzama benzeri döküntü yoksa diyet yapmanıza gerek yok bence de ön süt son süt dengesizliği be sütün tazyikli gelmesinden dolayı da bu belirtiler olabilir

Egzama döküntü kan yok ensede boynunda bazen benek benek nokta kadar kızarıklık çıkıp geri gidiyor çok değil bir kaç tane, Sütü sağarak veriyorum ön süt arka süt dengesizliğini tazyiki en başta eledim.
E

Elmas Y. Ç.

6 Nisan 2026 18:21
bebeğiniz şuan ne kadarlık? Benimki 3 aylık bende de aynı sorun var sıvı kaka yapıyor doktorum diyet önerdi ama kaka dışında bir belirtimiz yok
S

Sevgi

7 Nisan 2026 09:36

Elmas Yılmaz Çiloğlu

bebeğiniz şuan ne kadarlık? Benimki 3 aylık bende de aynı sorun var sıvı kaka yapıyor doktorum diyet önerdi ama kaka dışında bir belirtimiz yok

4aylık kan yoksa diyet yok dediler ki Osman hocada öyle diyor, diyetle bebeğin alması gereken besinkalitesi düşebilirmiş, bebeklerde sıvı kaka olabilir ayrıca sadece bu varsa bizde mukusda var
D

Dilan G.

7 Nisan 2026 12:16
Bizde de aynı şekilde bu şikayetler var relaktaz damla yazıldı sizde durum düzeldi mi acaba ne yaptınız
S

Sevgi

14 Nisan 2026 06:13

Elmas Yılmaz Çiloğlu

4ay 7günlük hala aynı mukus iplikleri bazende öbek öbek mukus her kakasında genitali hep pişik geçmiyor her kremi denedim kakası asitli yakıyor sanırım alerjiden diyet vermediler ama kendim başladım yumurtayı kestim deniyorum sonra süt ürünlerini keseceğim 1 hafta kalsiyum kullanacağım ve multivitamin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir