Alerjik Belirtiler Var Ama Doktor Diyet Açtırdı
145 görüntüleme
K
Kübra G.
31 Temmuz 2025 19:31
Bebeğim 2 aylıkken alerjiden şüphelendim. Alerji testi yapıldı kolundan ama çıkmadı.deneyerek buldum süt alerjisi ve yumurta alerjisi var. Belirti hafif egzema, mukuslu yeşil kaka. 6 aylık olmasına rağmen hala kusma. En önemlisi hala gaz ve kaka yaparken zorlanma ve gürültülü kaka. Doktor kakada kan olmadığı, testin negatif çıktığı ve egzamanın varla yok Arası olduğu için diyet açtırdı. Kusma ve gaz, gürültü kaka devam ediyor. 1 ay sonuna doğru bebeğimede yoğurt yedirmeyle başlamamı söyledi. İlerleyen zamanlarda yumurtaya geçmemi söyledi. Belirtileri varken gaz sancıları kusmaları devam ederken bu yöntem doğru mu Osman hocam yoksa hafif belirtiler olduğu için bunu yenebilmesi için bu yol doğru mu

Klinik p. G. U.
31 Temmuz 2025 19:46
Benimde bebeğimde döküntü, egzama, mukuslu kaka vardı ama Dr her şeyden az az yememi söyledi sıkı bir diyet yaptırmadılar. Gürültülü kaka halen devam ediyor ne yapmalıyım acaba? Alerji uzmanı iki ay sonra gel kontrole dedi anlayamadım yani belirti artarsa sıkı diyet uygularız dedi doğru düzgün takibe almadı
K
Kübra G.
1 Ağustos 2025 06:07
Aynı şeyi yaşadım bende. Kaka yada kan testi de yapmadı. Egzaması rahatsız etcek düzeyde değil cilt kurulduğundanda olur dedi. Bağırsağı etkileyen alerjinin 6. Aylarda bitmiş olması gerekirmiş. Ama sadece bağırsağı etkilese neden egzamada çıkıyor kusmaları geri geldi anlamadım Yani ne yapacağımı şaşırdım.

Klinik p. G. U.
3 Ağustos 2025 12:04
Bilmiyorum bende maalesef düzgün bir açıklama yapılmadı benimde içim hiç rahatlamadı bakalım bi ay sonra tekrar gideceğim umarım bu sefer düzgün bir şeyler söylenir bi tedavi yaklaşımı netleşir. Size de çok geçmiş olsun
S
Semen Ç.
4 Ağustos 2025 08:23
benim bebeğiminde bağırsak tepkiliydi. gürültülü kaka, aşırı gaz huzursuzluk vardı çok iyi bir alerji doktoru bulduk 5. ayda ek gıdaya geçirdi bu bebeklerde erken geçip alerjiyi söndürmek gerekmiş hatta Osman hocama sormuştum canlı yayında o da aynı şeyi söyledi. 1. ayında gürültülü kaka, mukus, kan her şey gitti 6.5 aylık şu an huzursuzluk da kalmadı

Klinik p. G. U.
5 Ağustos 2025 13:37
Ya hangi uzmandı acaba gittiğiniz benim gittiğim Dr böyle bir şey belirtmedi hiç
K
Kübra G.
6 Ağustos 2025 07:34
Ben tam 6 aylıkken geçtim malesef bilmediğim için. Şuanda da reddediyor yemek istemiyor zorlayamıyorum bende tiksinmesin diye
G
Gonca ç. ..
10 Ağustos 2025 14:42
Ek gıdaya erken geçip her gıdayı verebildiniz mi peki? Örneğin süt ürünleri yumurta ??