Alerjik Bebekte Kronik Kabızlık

21 görüntüleme
H

Helin A.

31 Temmuz 2025 19:45
Kızım 11 aylık olmak üzere ve aylardır bu şikayet devam ediyor yumurta başta olmak üzere çoklu gıda alerjisi var.Kabızlığı için önce fitil sonrasında şurup tedavisine geçildi ama direnç gösteriyor. Beslenmesi sabah pankek gibi karbonhidrat+domates peynir vs. Öğlen mutlaka bol zeytinyağlı sebze akşam ise sadece et veyahut balık veriyorum porsiyonlara dikkat ediyorum ama geçmiyor hocam ne olur bir şey söyleyin ne yapmam lazım.
R

Rabia K.

4 Ağustos 2025 09:12
Merhaba benim bebeğimde aynı şekilde hem çoklu besin alerjisi var hemde 2 aydır kabız bize doktorumuz duphalac verdi sabah öğle akşam 5 ml de rahat yapamıyorsa dozunu arttıracaksın kendin ayarlayacaksın dedi günde üç defa ılık suya oturtacaksın sonra poposuna krem verdi kurulayıp onu sürüyorum biraz faydasını gördüm fakat bu tedavinin iki ay süreceğini de söyledi
R

Rabia K.

4 Ağustos 2025 09:13
Zeytinyağı incebağırsaktan emiliyormuş o yüzden fayda etmiyormuş bol su içir mümkün olduğu kadar tabi
H

Helin A.

4 Ağustos 2025 10:09
Rabia Hanım cevapladığınız için teşekkür ederim aynı ilacı verdi aynı şekilde dozu kendim ayarlayarak ilerlemeye çalışıyorum ama pek bir yararını görmedim açıkçası 1 aydır kullanıyoruz aynı şekilde devam ediyo

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir