Alerjik Bebek Beslenme
111 görüntüleme
M
Melek T.
14 Ağustos 2026 10:13
12,5 aylık bebeğimin süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var. Kahvaltı kısmında çok tıkanıyorum ya farklı fikirlere ihtiyacım var. Sizler neler yediriyorsunuz 🥲

Damla B.
14 Ağustos 2026 11:02
Kızımın da yumurta ve peynir alerjisi var. Sadece yoğurt yiyebiliyor. Yunurtasız pankek yapıyorum genelde kavanoz mama içine bisküvi ceviz tahin yiyor. Kahvaltı yerine normal yemek yediriyorum çoğu zaman. Çorba veya önceki günden kalan akşam yemeğini.
Maalesef kahvaltı olayı mahvediyor beni. 15 aylık olucaz yakında ama vallahi bıktım kahvaltıda ne yapabilirim diye düşünmekten
Maalesef kahvaltı olayı mahvediyor beni. 15 aylık olucaz yakında ama vallahi bıktım kahvaltıda ne yapabilirim diye düşünmekten
M
Melek T.
14 Ağustos 2026 11:26
Kızımın da yumurta ve peynir alerjisi var. Sadece yoğurt yiyebiliyor. Yunurtasız pankek yapıyorum genelde kavanoz mama içine bisküvi ceviz tahin yiyor. Kahvaltı yerine normal yemek yediriyorum çoğu zaman. Çorba veya önceki günden kalan akşam yemeğini.
Buda beni çok üzüyor 🥲

Damla B.
14 Ağustos 2026 11:28
Aynen bende sizin gibiyim. Bende yemek yediriyorum ama nedense vicdan yapıyorum.. Ve çocuğum sürekli aynı şeyleri yemek istemiyor
Buda beni çok üzüyor 🥲
Buda beni çok üzüyor 🥲
s
sslslsl
14 Ağustos 2026 13:29
vegan urunlerle normal bir sekilde kahvaltisini yaptirabilirsiniz benim oglum da bir sure sut urunleri tuketemedi ben o sekilde idare etmistim
M
Melek T.
14 Ağustos 2026 13:50
vegan urunlerle normal bir sekilde kahvaltisini yaptirabilirsiniz benim oglum da bir sure sut urunleri tuketemedi ben o sekilde idare etmistim
Yükleniyor...