Alerjik Bebek Anneleri Yardım
110 görüntüleme
G
Gamze S.
18 Nisan 2026 14:00
8 aylık oldu ne yedirecem bilmiyorum 2 aydır yoğurt yumurta yiyor en son kanlı kaka oldu yoğurt sonrası anlam veremedim doktor diyet önerdi tekrar ne yediriyorsunuz bebeklerinize sevgili anneler
B
Begüm A.
18 Nisan 2026 14:06
İnansın ben de aynı durumdayım benimki daha küçük sizinkinden 6,5 aylık yumurta yoğurt hiç vermedim henüz ne zaman verecem bilmiyorum ben şu an sebze meyvelere irmik karıştırıp veriyorum 3 gündür bir sıkıntı olmadı yavaş yavaş pirinç unu ve yulaf ununa geçmeyi planlıyorum [7.aydan](7.aydan) sonra da doktoruna sorup kıyma vs başlayacağım
G
Gamze S.
18 Nisan 2026 14:11
ben herseyi verdim sonradan sorunlar yaşadım şu an ne et ne yumurta ne süt ürünleri vermeye cesaret edebiliyorum kanlı kaka oluyor 😞
B
Begüm A.
18 Nisan 2026 14:22
Eti siz yediğinizde sorun oluyor muydu ya da diğerlerini
G
Gamze S.
18 Nisan 2026 14:24
Ben bir süre diyet yaptım sonra diyeti açtıktan bu yana her şey yedim bir sorun yaşamadım bebekte
B
Begüm A.
18 Nisan 2026 14:26
Anladım bizim doktorumuz en fazla 2 yaşa kadar sürer dedi umarım bir an önce geçer çünkü insan ne vereceğini şaşırıyor ben de bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
G
Gamze S.
18 Nisan 2026 14:57
Umarım Allah büyük 🙏🏻 teşekkür ederim 🙏🏻
D
Didem H.
22 Nisan 2026 20:04
Diyeti size mi önerdi Gamze Hanım? Bebek 8 aylık olmuş siz yavrunuzu çocuk alerji ve imünoloji bölümüne götürün. Benim bebeğim de 8 aylık. Ek gıdaya güzel başlamıştık ama miktarlar biraz artınca her şey birbirine girdi neyin dokunduğunu bilemedim. Stresten baktım çocuğa da bana da yazık. Alerji bölümüne götürdüm anlattım denediklerimi ve suphelendiklerimi bir kağıda yazmıştım onlar testler ile en çok nelerin dokunduğunu söylediler. Şimdilik alerji yapan yiyeceklere ara verdik. Ek gıdaya baştan başlamış gibi azar azar verip not alacağım. Ek gıda süreci sekteye uğradığı için doktor anne sütünü desteklemesi adına raporlu mama verdi
G
Gamze S.
22 Nisan 2026 20:58
Çocuk doktorumla çok iyi ilerliyorduk her şey yiyordu ta ki son gün yoğurt fazla verdik sanırım irritasyın yaptı bağırsaklarda tahminimce yoğurdu kestikten sonra ben diyete girmedim şu an hersey normal görünüyor bizim ki bağırsak tepkili ama yine de rahat etmem için alerji bölümüne giriş aldım
Yükleniyor...