Alerjik Astım

103 görüntüleme
Tutku G.

Tutku G.

19 Mart 2026 11:14
2 kere aynı semptomlarla sağlık ocağına gittiğimizde oğlum için alerjik astım denildi. Babada da daha önce astım denildiği için olabilir diye düşündüm. Şu anda hasta ve fena bir hırıltısı var. Burnu dolu ve öksürüyor. Yarım ventolin, yarım cortair ve 2 ml serum fizyolojik dışında 2.5 ml Zaditen veriyorum. Daha önce de hep bunlar verildi. Sadece ekstra Macrol verilmişti. İşe yarar mı çok kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz? 🤕
B

Begüm A.

19 Mart 2026 11:30
Biz de benzer sebeplerle hastanede yattık oradaki tedavimizde bunları kullandık damardan ciğerleri rahatlatıcı bir ilaç bir de antibiyotik vermişlerdi extra ve eve geldiğimiz de de largopen şurup kullandım havalara devam ederek o şekilde atlattık
Tutku G.

Tutku G.

19 Mart 2026 19:12
Begüm Aksoy
Biz de benzer sebeplerle hastanede yattık oradaki tedavimizde bunları kullandık damardan ciğerleri rahatlatıcı bir ilaç bir de antibiyotik vermişlerdi extra ve eve geldiğimiz de de largopen şurup kullandım havalara devam ederek o şekilde atlattık
Macrol antibiyotik vermişlerdi ama ben şimdi antibiyotik kullanmadan atlatabilir mi diye merak ediyorum 😭 Çocuğunuz kaç yaşında acaba? Largopen'i benimki kullanamaz sanırım 17 aylık daha
B

Begüm A.

21 Mart 2026 15:06
Antibiyotik kullanmak istememenizi anlıyorum Osman hoca da önermiyor ama ciğere inince çaremiz kalmadı başka maalesef 5 buçuk aylık günde 2 kere yarım ölçek verdim 3 gün boyunca sanırım çeşitleri var o şurubun
S

Sevgi E. ..

27 Mart 2026 21:54
1.5 yaşında başlayan astım şuan 4 yaşında hala devam ediyor en ufak bir hastalıkta 1 günde çiğere iniyor vw hiç birinde antibiyotik kullanmadık. Bende artık kalıcı bir çözüm arıyorum bu döngü bu şekilde mi olacak bu ilaçları kullanmasam anında tıkanıyor nefesi kesiliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir